NETFLIX FOR ONLINE KURSER

Om GoLearn

Visionen er ikke til at tage fejl af: Vi er Netflix for online kurser målrettet erhvervslivet.

Midlet er simpelt: Vi har samlet et dygtigt team, som hver dag i fællesskab bidrager til at lave verdens (måske) bedste e-learning.

GOLEARN'S HISTORIE

Rejsen fra 0 til over 300.000 brugere

GoLearn slog dørene op i sommeren 2017 med 12 online kurser i digital marketing. Målet var at give brugerne adgang til Danmarks førerende eksperter, uden at de skulle forlade kontorstolen.

Siden da er det gået rigtig stærkt. I dag bruger over 300.000 danskere vores platform til at opkvalificere sig, samt flere uddannelsesinstitutioner.

GoLearn rejste 10 millioner kroner i ekstern kapital, hvilket udover pengene gav os et stærkt hold af investorer i ryggen, bl.a tidligere investor, Martin Thorborg, som bidrog til at gøre rejsen fantastisk. I 2023 blev GoLearn opkøbt af Finske Eduhouse, der er Nordens førende udbyder af corporate e-learning.

KULTUR

Vores familie er stor ♥️

Hos GoLearn er vi en flok motiverede mennesker, som ser os selv som en familie med fuld fart, vækst og en stigende udvikling hele tiden... Vi laver spændende e-læring, sammen med førende eksperter og vi sørger altid for at have det sjovt undervejs.

  • Fleksible arbejdstider og en stærk kultur
  • Lækker frokostordning og billig take-away
  • Månedlige sociale arrangementer & workcation
  • Gratis fitness, bordtennis og spinning
  • Ad libitum sodavand, premium kaffe og Red Bulls ☺️
GOLEARN'S NYE EJER

GoLearn opkøbt af Nordens førerende udbyder af e-læring

GoLearn blev i 2023 opkøbt af Eduhouse, der er Nordens førende udbyder af corporate e-learning. Eduhouse leverer online kurser på finsk, norsk og svensk og beskæftiger 120 medarbejdere. Eduhouse er ejet af den succesfulde kapitalfond, Verdane, der har en samlet investeringspulje på 4 milliarder euro. Vores mål er at tilbyde e-learning til en millioner brugere inden 2025 og derefter blive markedsledende i Europa.

Nordens førende udbyder af corporate e-learning

Nordisk kapitalfond

Vores rejse til over 155.000 brugere

Vores vision er at kompetenceløfte og gøre læring let tilgængeligt for hele det danske erhvervsliv ved at destillere viden fra landets førende fageksperter (i alt fra Excel til ledelse) ned i nogle prisvenlige, innovative og underholdende online kurser, der matcher den tårnhøje produktionskvalitet, som du er vant til at se om aftenen på Netflix.

E-learning er fremtiden for kompetenceudvikling, men e-learning har i mange år også haft et blakket ry. Hvem har ikke prøvet at blive tvangsindlagt til at se nogle kedelige animationsvideoer med tændstikmænd og en monoton voice-over? Derfor går vi til kamp mod kedelig e-learning og vil hæve barren for hvordan man producerer e-learning, så du rent faktisk gider at bruge tid på at se det.

March 2017

Golearn grundlagt af to iværksættere

Tue Lindblad og Rolf Pedersen startede i 2017 GoLearn op med en klar mission om at bekæmpe dårlig e-læring og skabe tilgængelig online kompetenceudvikling til hele Danmark.

11 tue og rolf

March 2017

Lancerer GoLearn med 16 online kurser i digital marketing

GoLearn slog dørene op i sommeren 2017 med 16 online kurser i digital marketing. Målet var at give brugerne adgang til Danmarks førende eksperter, uden at de skulle forlade kontorstolen. Stien er lagt, og målet er at udvide med flere kursusområder og blive “Netflix for e-læring”. GoLearn har en ambition om, at e-læring skal være lige så fængende, godt velproduceret og interessant som det indhold, man ser på Netflix.

March 2018

Millioninvestering fra bl.a. Martin Thorborg

GoLearn får en millioninvestering fra bl.a. den danske serie-iværksætter og forfatter Martin Thorborg.

thorborg  nicolai  Søren kopi

March 2018

De første 1.000 betalende brugere

GoLearn rammer en milepæl: 1000 betalende brugere har købt adgang til platformen og e-læring i særklasse!

March 2018

Ansat nr. 10

Virksomheden vækster for fulde drøn og ansat nr. 10 slutter sig til GoLearn-familien.

March 2019

Lancerer Microsoft Office 365 kurser

En ny, spændende kursusgren bliver lanceret. GoLearn tilbyder nu også kurser i hele Microsoft Office 365 – pakken. Udviklingspotentialet er stort blandt virksomhederne, og kategorien bliver hurtigt vores mest populære og er det til stadighed.

March 2019

30.000 betalende brugere

Endnu en milepæl rammes! Der er nu 30.000 brugere, der har adgang til platformen og e-læring i særklasse!

March 2019

Lancerer ledelseskurser sammen med bl.a. Center for Ledelse

GoLearn lancerer en ny kursusgren om Ledelse lavet i samarbejde med bl.a. Center for Ledelse, som i mange år har rådgivet erhvervslivet om emnet. Kendte ansigter fra organisationen som Sanne Bech Folker og Charlotte Nørtoft Meldgaard kan findes som instruktører på kurserne, der inkluderer emner som “Lederens værktøjskasse til den vanskelige samtale” og “12 HR-juridiske råd til ledere”.

cfl detaljer 300909 205

March 2020

Betalende bruger nr. 100.000

GoLearn rammer betalende bruger nr. 100.000!

March 2021

Ny millioninvestering fra Nicolai Molke-Leth

Endnu en investor ser potentialet og investerer i GoLearn. Denne gang er det tidligere jægersoldat, foredragsholder, forfatter og stifter af True North, Nicolai Moltke-Leth.

March 2021

Flytter ind hos Siemens i Ballerup

GoLearn får ny adresse og flytter ind i lækre nye omgivelser på Borupvang 9 i Ballerup hos Siemens. Her er faciliteterne i top, og GoLearns medarbejdere bliver nu forkælet med en lækker kantineordning og et træningscenter til fri afbenyttelse.

March 2021

Lancerer kurser om ``performance og trivsel``

Endnu en spændende kursusgren bliver lanceret, denne gang er det Performance og Trivsel. Kurserne indeholder værktøjer til at opnå større udbytte og mere trivsel på arbejdspladsen og emnerne spænder bredt med kurser indenfor bl.a. konfliktnedtrappende kommunikation, aktiv lytning og stresshåndtering. Blandt vores instruktører findes kendte ansigter som tidligere letvægtsroer og en del af “Guldfireren” Eskild Ebbesen samt tidligere ligestillingsminister Manu Sareen.

March 2021

Vores første Workcation til sydspanien

I efteråret 2021 rejser hele GoLearn-familien til varmere himmelstrøg i Sydspanien på virksomhedens første workcation. Hos GoLearn tror vi på, at sociale relationer er nøglen til succes, og vi tager det alvorligt. Vores workcation var en fantastisk oplevelse, der har skabt tætte bånd mellem vores kolleger og har ført til mere produktivitet og bedre samarbejde. Derfor var der hurtigt enighed blandt ledelsen og bestyrelsen om, at succesen skulle gentages, og der bliver nu afholdt en workcation årligt.

March 2021

Stifter af Saxo.com kommer med ny millioninvestering

Stifter af Saxo.com Jørgen Balle Olesen tilslutter sig listen af investorer.

jørgen

March 2022

IT sikkerhed kursus lanceres

IT-sikkerhed har længe været et efterspurgt emne blandt vores kunder og i efteråret 2022 lancerer vi Danmarks sjoveste IT-sikkerhedskursus. Kurset er lavet i samarbejde med Dansk IT og har til formål at ændre adfærd ved brug af satire. Kurset udspiller sig i et fiktivt univers, hvor du møder IT-sikkerhedschefen Rasmus Søndergaard, spillet af Esben Pretzmann, også kendt fra “Drengene fra Angora”.

March 2023

GoLearn bliver opkøbt af Finske EduHouse

GoLearn blev i 2023 opkøbt af Eduhouse, der er Nordens førende udbyder af corporate e-learning. Eduhouse leverer online kurser på finsk, norsk og svensk og beskæftiger 120 medarbejdere. Eduhouse er ejet af den succesfulde kapitalfond, Verdane, der har en samlet investeringspulje på 4 milliarder euro.

March 2023

Digital Classroom lanceres - digitalt kursuslokale med live online undervisning

GoLearn lancerer et helt nyt koncept “Digital Classroom” med inspiration fra vores finske familie fra Eduhouse, der længe har gjort brug af et lignende koncept. Digital Classroom er et nyt kæmpe univers af live-undervisning med mulighed for sparring, spørgsmål og øvelser på ugentlig basis. GoLearns kunder kan nu blive undervist live indenfor områder som Office 365, Ledelse og Performance og Trivsel.

Teamet betyder ALT

GoLearn hjælper i dag over 600 virksomheder og 300.000 brugere – fra Danmark til Grønland – med opkvalificere deres kompetencer på en smartere, hurtigere og mere prisvenlig måde. Og vores ambitioner er forsat tårnhøje: Vi vil brede vores online kurser ud over de danske landegrænser og skabe en europæisk Netflix for online kurser til erhvervslivet.

Elsker du også at have det sjovt med din familie?
- Kælegrisen Tulf

I 2023 vandt vi for bedste abonnementsløsning til E-handelsprisen. Vi har to gange tidligere været i top fem for samme kategori.

Denne certificering gives til virksomheder med den højeste eNPS, bedste trivsel og mindste stress

Nomineret til EY's "Entrepreneur Of The Year" i kategorien start-up

TEAM GOLEARN

Mød vores afdelinger

Blank Image

Rolf Pedersen

CEO / CO-FOUNDER

Blank Image

Tue Lindblad

CEO / CO-FOUNDER

Blank Image

Martin Birch

CSO / Salgschef

Blank Image

Rasmus Winkel

COO

Blank Image

Grith Kemnitz

Læringschef

Blank Image

Sofie Klintrup Hansen

Head of Marketing

Få et job i en spændende scale-up virksomhed, som revolutionere og indtage markedet for e-learning i hele Norden.