GRATIS KURSUS

10 tips til implementering af e-læring i din organisation

Beskrivelse af kurset

Hvordan sikrer du, at dine medarbejderne kommer godt i gang med at bruge e-læring og ikke mindst, at de bliver ved med at bruge det?

På kurset lærer du:

  • Hvordan du sikrer, at e-læring bliver en fast del af den læringskultur, I stræber efter
  • Hvilke konkrete værktøjer du kan bruge for at understøtte en digital læringskultur
  • Hvordan e-læring indgår som en del af et ”blended Learning”-forløb, så det sikrer optimal læring.

Beskrivelse

I kurset får du opskriften på, hvordan du som HR-ansvarlig, leder eller måske uddannelseskoordinator i en virksomhed kan lykkes med en læringsstrategi, der har fokus på e-læring og dermed sikre relevant og kontinuerligt udvikling af jeres interne kompetencer.

Du har med garanti ambitioner om at udvikle en læringsstrategi, der understøtter kompetenceudviklingen i virksomheden. En strategi, der skal leve og blive adopteret som en naturlig del af hverdagen.

Det typiske spørgsmål, der går igen – især når det gælder digitale læringsstrategier – er dog: ”Hvordan sikrer vi, at vi får det brugt?”

Den store udfordring er simpelthen et spørgsmål om, hvordan du implementerer e-læring, så det bliver en lige så naturlig del af kompetenceudviklingen som fysiske kurser. Skal du sende en mail ud til medarbejderne og blot opfordre dem til at se nogle kurser, eller skal du udvælge nogle obligatoriske kurser, som de skal se?

GoLearn’s egen læringsspecialist, Grith Kemnitz, giver dig her i kurset 10 helt konkrete og lavpraktiske tips til, hvordan du lykkes med at implementere e-læring i din organisation. Du vil få konkrete værktøjer til, hvordan du rammer motivationsbølgen for læring, hvordan I italesætter de gode e-læringshistorier, og hvordan blended Learning kan fremme læringen hos dine medarbejdere.

Dette kursus er til dig som har ansvaret for uddannelseskulturen og kompetenceudviklingen i virksomheden, og som søger idéer til, hvordan du får succes med at implementere e-læring i organisationen.

Din underviser:

Grit SMT

Grith Kemnitz

Chief Learning Specialist hos GoLearn

Grith Kemnitz er Chief Learning Specialist i GoLearn. Hun hjælper GoLearn’s kunder med at implementere e-læring og støtter dem på deres rejse mod en digital læringskultur, hvor e-læring er en integreret del af den enkelte medarbejders hverdag. Ét af Griths fokusområder er, hvordan e-læring bidrager til den samlede uddannelsesstrategi, og hvordan virksomheder kan understøtte medarbejderne i at gøre brug af deres læring. Grith har en baggrund fra uddannelsessektoren, og hun har i mange år arbejdet som lektor på Copenhagen Business Academy, hvor hun bl.a. har arbejdet med udvikling og implementering.

berendsen
securitas3
aalborg uni
iss
plesner 130x60
aarhus kommune2