Cookie- og privatlivspolitik

 

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger hos

GoLearn ApS – www.golearn.dk

Version 1.0 (Sidst opdateret 5. september 2017.)

Ved besøg på GoLearns website accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik, som samtidig er en del af GoLearns

medlemsbetingelser. Den aktuelle cookie- og privatlivspolitik gælder forud for alle tidligere versioner.

1. Indledning og formål

Hos GoLearn ApS (herefter GoLearn) er det vores mål at beskytte dine personlige oplysninger bedst muligt, herunder

beskytte din profilside med brugernavn og adgangskode. Det er samtidig vores mål løbende at forbedre vores service

og anvende den teknologi, der er til rådighed. Til opfyldelse af disse mål indsamler vi oplysninger om dig, når du

besøger GoLearns website, og vi behandler dine oplysninger samtidig med, at vi beskytter dine data.

I det følgende beskrives, hvilke informationer, vi indsamler og behandler, samt hvad de bruges til, hvem der har adgang

til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede

oplysninger. GoLearn indsamler overordnet set oplysninger om dig på to måder, nemlig dels ved hjælp af cookies, dels

ved hjælp de oplysninger, du selv afgiver.

2. Cookies

2.1 Om cookies

Når du første gang besøger GoLearns website, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager også

cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på websitet. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din

webbrowser og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det nemmere for dig at bruge internettet, fordi de

husker de sider, du har besøgt før, herunder dine præferencer. For eksempel er det en cookie, der gør, at du ikke hver

gang behøver at logge ind på golearn.dk, hver gang du indtaster webadressen i din browser. En cookie kan ikke sprede

computervirus eller andre skadelige programmer. Vi bruger primært cookies til webanalyse med henblik på at analysere

og optimere din anvendelse af websitet. De fleste cookies er såkaldte “session cookies”, der betyder, at de automatisk

bliver slettet, når du slukker for din computer, tablet eller telefon (herefter computer).

2.2 Brug af cookies

Cookies hjælper GoLearn til at forstå og kortlægge om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider. For at fastlægge,

hvem der besøger vores website, bruger vi cookies til at få demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler

på den måde informationer om, hvornår du besøger en side, hvor længe du besøger hver side, hvilke sider, du kigger på

osv. Vi indsamler også informationer om, hvorvidt din computer har besøgt GoLearns website før, hvilken browser og

styresystem du bruger, IP-numre osv. Vi kan bruger den indsamlede information til at målrette vores markedsføring til

dig, herunder sende dig e-mails med information og tilbud, som vi tror kunne have din interesse.

2.3 Opbevaring af cookies

Cookies opbevares på din computer i en vis periode, typisk nogle måneder. Hver gang du genbesøger et website,

forlænges perioden. Når de pågældende cookies udløber, slettes de uden at du behøver at foretage dig noget.

2.4 Blokering for cookies mv.

Du kan på flere måder undgå eller blokere for cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle

cookies eller slette eksisterende cookies fra din harddisk. Brug hjælpefunktionen i din browser for at få mere information

om cookie-indstillinger.

2.5 Cookies fra tredjepart

GoLearn har flere samarbejdspartnere, som kan indsætte cookies i din webbrowser. Sådanne cookies fra tredjepart kan

stamme fra annoncenetværk og andre tjenester (for eksempel Google, Facebook, Intercom eller Hotjar).

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

GoLearn benytter cookies fra Google til trafikmålinger. Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om

grupper af internetbrugere. Oplysningerne videregives kun til tredjeparter i anonymiseret form. Formålet er at målrette

markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de involverede sider.

2.7 Registrering af adblocker

GoLearn kan anvende cookies til at måle, hvorvidt du har installeret en adblocker eller bruger udvidelser til din browser,

som forhindrer visning af bestemt indhold, typisk annoncer. I så fald er det et script, der kan måle installation af en sådan

adblocker.

3. Personoplysninger

3.1 Indsamling af personoplysninger

GoLearn beder om personlige oplysninger, når du bliver medlem. Der er tale om oplysninger som navn, firmanavn, email,

men kan også være andre typer oplysninger, fx om dine interesser. Oplysningerne opbevares i indtil tre år, hvorefter

oplysningere som udgangspunkt slettes. Vær opmærksom på, at vi ikke opbevarer eller transmitterer data i krypteret

form.

3.2 Brug af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at gennemføre den tjenesteydelse, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover af GoLearn for at få større viden om dig. Det kan for eksempel dreje sig om

undersøgelser eller analyser med henblik på at forbedre eksisterende tjenester eller udvikle nye, men det kan også

vedrøre visning af indhold og reklamer, som vi tror kan have din interesse. Vi bruger dine oplysninger til at forbedre vores

hjemmeside og analysere brugen af den, til statistik samt til at udvikle services eller give dig særlige tilbud, som vi mener

du vil sætte pris på. Som medlem kan du ikke fravælge at modtage sådan information fra os. GoLearn vil frigive

personlige oplysninger, når vi mener det er nødvendigt af hensyn til lovgivningen eller påkrævet for at at håndhæve

bestemmelser i vores medlemsbetingelser. Vi vil ikke sælge din e-mail adresse til tredjemand uden din tilladelse.

3.3 Samtykke og samkøring af oplysninger

Når du bliver medlem hos GoLearn eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon,

brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups mv.) samkører vi dine oplysningerne med

oplysninger indsamlet via cookies for at målrette indhold og reklamer, der er relevant for dig.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger

Vi beskytter dine personoplysninger efter gængse standarder. Dataoverførsler via internettet er dog ikke sikker. Der er

derfor risiko for, at uvedkommende uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares

elektronisk. GoLearn er ikke ansvarlig herfor, og dine personlige oplysninger afgives på eget ansvar.

3.5 Ændringer af GoLearns behandling af personoplysninger

Internettet er i hastig udvikling, hvorfor ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi

forbeholder os derfor ret til at ændre denne cookie- og privatlivspolitik uden varsel. Du kan forvente, at vores cookie- og

privatlivspolitik er tilgængelig på vores website og angivet med versionsnummer og dato, der viser, hvornår den sidst er

opdateret.

4. Kontakt

Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig hos GoLearn ved at sende en e-mail til

kontakt@golearn.dk. Oplever du, at der er registreret forkerte data, eller har du indsigelser i øvrigt, kan du ligledes

sende en e-mail herom til kontakt@golearn.dk. GoLearn Aps er dataansvarlig efter persondataloven.

GoLearn ApS

Telefonvej 6

2860 Søborg

Mail: kontakt@golearn.dk

Tlf.: 70 60 55 58