ONLINE KURSER I ESG MÅLRETTET ERHVERVSLIVET

Stå stærkt nu og i fremtiden! Træn hele din organisation i ESG & bæredygtighed online

GoLearn lancerer i samarbejde med Danmarks førende bæredygtighedseksperter en række online kurser i bæredygtighed og ESG målrettet erhvervslivet, så din organisation kan sikre en succesfuld strategi. Bliv klogere på:

  • ESG og bæredygtighed i praksis
  • Væsentlighedsanalyse
  • ESG-rapportering
  • Due diligence
  • Greenwashing vs. Greenhushing

Få besked når vi lancerer

Tilmeld dig vores early bird liste og få direkte besked, når vi lancerer vores nye online kurser i bæredygtighed og ESG

ONLINE KURSER I BÆREDYGTIGHED & ESG

Skab den grønne tråd med Danmarks vildeste ESG kurser

Lige om lidt lancerer vi en række online ESG kurser målrettet erhvervslivet, som giver dig mulighed for at sætte ild til dine medarbejderes kompetencer.

  • ESG og bæredygtighed i praksis
  • Bæredygtig ledelse
  • Greenwashing vs. Greenhushing

>> Se indhold i kurserne her

OM KURSERNE

Investér i din organisations fremtid og klæd dit team på til effektivt at arbejde med bæredygtighed og ESG i hverdagen

Med vores kommende online kurser kan du nemt og enkelt sikre dig, at dit team er opdateret på ESG og kan skabe en bæredygtig fremtid helt uden at skulle forlade kontorstolen - og til en brøkdel af prisen på fysiske kurser.
Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine medarbejderes ESG hele vejen rundt og er udarbejdet i samarbejde med Danmarks førende eksperter. Dine medarbejdere bliver undervist i de vigtigste elementer af ESG, så de er klar til at kunne skabe en bæredygtig fremtid.
Kurserne er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, der hver især har en varighed på 1-5 minutter, som dine medarbejdere kan se, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen – og ligeså mange gange de har behov for.
Kurserne er henvendt til medarbejdere, der ønsker at blive skarpere på brugen af ESG i deres daglige arbejde. De vil favne alle ledelsesniveauer, så hele din organisation kan blive klædt ordentligt på til en grøn fremtid.

Om kurserne

Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine medarbejderes ESG kompetencer hele vejen rundt og er udarbejdet i samarbejde med Danmarks førende eksperter. Dine medarbejdere bliver undervist i de vigtigste ESG områder som rapportering og greenwashing, så de har et solidt fundament for at benytte ESG i deres dagligdag. Kurserne giver altså dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at kunne øge deres produktivitet og effektivisere deres opgaveløsning – helt uden de behøver at forlade kontorstolen.

ANVENDT AF OVER 155.000 PERSONER I LANDETS VIRKSOMHEDER OG KOMMUNER

aarhus kommune
økonomistyrelsen2
OVERBLIK OVER KURSER

Se vores kursuskategorier:

GoLearn's online kurser er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen. Kurserne dækker alt fra Prompt Engineering, Midjourney og ChatGPT udvidet. Læs mere om kurserne nedenfor.

OVERBLIK OVER KURSER

Se vores kursuskategorier:

GoLearn's online kurser er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen. Kurserne dækker alt fra Prompt Engineering, Midjourney og ChatGPT udvidet. Læs mere om kurserne nedenfor.

Introduktion til AI: Grundstenene til succes

Dette kursus tager dig med på en rejse ind i AI’s verden. Lær hvordan AI påvirker arbejdslivet, dyk ned i succesfulde virksomhedseksempler, og få praktiske råd til at integrere AI i din profession for at optimere dit arbejde. Vi berører hvordan du prompter, konkrete tools og få viden om spørgsmål som etik, ansvar, bias og sikkerhed.

Lær AI nu og behold dit job (med Martin Thorborg)

Dyk ned i den fascinerende verden af kunstig intelligens (AI) i det danske erhvervsliv med Martin Thorborg, en af landets mest anerkendte serieiværksættere og nuværende CEO i Visma Dinero. I dette eksklusive kursus vil Martin Thorborg dele sin viden og indsigt omkring AI’s rolle, udfordringer og muligheder i erhvervslivet.

Midjourney: Lær at lave fantastiske billeder med AI

Træd ind i den revolutionerende verden af Midjourney og billedskabende AI. På kurset lærer du at udnytte Midjourneys fulde potentiale, skabe professionelle billeder med lethed og effektivitet, og revolutionere din eller din virksomheds tilgang til visuel produktion.

GDPR: AI og ChatGPT

Bliv klædt på til at arbejde med AI i overensstemmelse med GDPR’s krav og forstå de juridiske udfordringer AI kan bringe med sig ude i det danske erhvervsliv. (KOMMER SNART)

ChatGPT: Det komplette grundkursus

Dyk ned i den spændende verden af ChatGPT og lær, hvordan denne AI-teknologi kan revolutionere dit arbejdsliv. I dette kursus vil du få en solid forståelse for ChatGPT-teknologien, men også praktisk erfaring, der gør dig i stand til at integrere AI i dit arbejde og opnå bedre resultater, uanset om du er ny inden for AI eller allerede har erfaring.

ChatGPT: Skriv effektive tekster og content (engelsk)

Gør dit arbejde mere effektivt med kunstig intelligens! Med ChatGPT kan du tage din tekstproduktion til det næste niveau. Forestil dig at kunne skrive alt fra forretningsrapporter til markedsanalyser, forberede præsentationer til internationale møder, og endda skabe engagerende indhold til virksomhedens interne blog – alt dette med hjælp fra kunstig intelligens..

ChatGPT: Avanceret Dataanalyse (engelsk)

Med ChatGPT’s avancerede dataanalysefunktioner, kan du tage din dataforståelse til det næste niveau. Du vil på dette kursus lære at bruge ChatGPT til at analysere og bearbejde data på en mere avanceret måde, hvilket vil gøre dig i stand til at træffe bedre informerede beslutninger i din professionelle hverdag.

ChatGPT: Excel, online datakilder og plugins (engelsk)

Data er nøglen til viden og evnen til at integrere AI med dine daglige værktøjer som Excel, og evnen til at hente information fra internettet, kan være en game-changer. Dyk ned i ChatGPT’s avancerede funktioner, online dataindsamling og plugin-integrationer.

ChatGPT: Sikkerhed og databeskyttelse (engelsk)

Sikkerhed og beskyttelse af data altafgørende for mange virksomheder. Men hvor sikker er ChatGPT egentlig? Dette kursus dykker ned i de centrale sikkerhedsaspekter ved OpenAI’s ChatGPT, så du er i stand til at bruge værktøjet på en sikker og informeret måde i din organisation.

6 gode grunde til at anvende GoLearn's e-læring

Kom let i gang med ESG – allerede i morgen

Med vores online kurser kan hurtigt og nemt komme i gang med at blive klogere på ESG og samtidigt træne jeres medarbejdere, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen

Slip for at investere formuer i kursusforløb

Vores e-læring koster kun en brøkdel af prisen for fysiske kurser. I kan altså tilbyde engagerende træning i ESG til ALLE medarbejdere - til en fast lav og budgetvenlig pris.

Dygtige ESG eksperter lige ved hånden

Kurserne er udarbejdet i samarbejde med Danmarks førende ESG-eksperter som sikrer at dine medarbejdere bliver trygge i at arbejde med ESG i hverdagen.

Nem implementering

I får tilknyttet jeres egen personlige kontaktperson hos os, som vi vil bistå jer i udrulningen af online kurserne, så processen bliver så let og gnidningsfri som muligt.

Slut med kedelig e-læring

Træt af kedelige animationer og tændstikmænd? Vores e-læring er i en tårnhøj produktionskvalitet, som svarer til den, du ser på Netflix. Det gør e-læringen langt mere engagerende og nærværende.

Øg produktiviteten i dit team

Vores kurser giver dine medarbejdere de vigtigste hacks og how-tos, så de kan komme succesfuldt i gang med ESG.

EARLY BIRD ACCESS! Få besked når vi lancerer

Tilmeld dig vores early bird liste og få direkte besked, når vi lancerer vores nye ESG kurser