SLUT MED KEDELIGE KURSER

Engagerende e-læring som dine medarbejdere vil elske at se

Uanset om dine ledere skal lære at brænde igennem eller I skal lære Office 365, finder du et spændende kursus hos os. Over 650 danske virksomheder bruger allerede GoLearn. Nye kurser hver eneste måned med førende danske eksperter.

video top
video lille3 ny opt

E-LEARNING

Sådan træner du hele din organisation

Uanset om dine ledere skal lære at brænde igennem eller I skal lære Office 365, finder du et spændende kursus hos os. Over 650 danske virksomheder bruger allerede GoLearn. Nye kurser hver eneste måned med førende danske eksperter.

mobil3 elis
mobil2
mobil1 repleace med foa
NETFLIX FOR E-LEARNING

Få fuld adgang til alle online kurser

Vi sparer dig besværet med at gætte hvilke kurser, dine medarbejdere har mest behov for. I stedet får I adgang til alt indhold, ligesom du kender det fra Netflix.
Køber du eksempelvis fagområdet "Microsoft Office", får hele din organisation 12 måneders adgang til samtlige 200+ læringsmoduler i kategorien. Desuden får I automatisk adgang til alle fremtidige opdateringer og kommende nye kurser i Office pakken.
"Kurserne har en fantastisk kvalitet og kan tages i spiselige bidder, når det passer ind i hverdagen"
plesner

Derfor skal I vælge GoLearn

Slut med at skulle undvære dine medarbejdere på kontoret flere dage i træk. Lad dem i stedet selv vælge præcist hvad de vil lære uanset om de vil efteruddanne sig på kontoret, i toget eller hjemme i sofaen.

Omkostningseffektivt

E-learning koster kun en brøkdel af fysiske kurser. Det giver bedre mulighed for at tilbyde træning til hele organisationen.

Ideelt i travle teams

Medarbejderen kan se og gense videoerne præcist når og hvor de vil. Det gør det lettere at passe ind i en travl hverdag.

Førende eksperter

Vores mere end 75 undervisere er blandt Danmarks absolut skarpeste eksperter inden for hver deres felt.

Nem implementering

Giv nemt hele organisationen adgang med blot et enkelt klik - uden installation og uden hjælp fra jeres IT-afdeling.

PDF ikon
Hent brochure med oversigt over alle vores online kurser
EGEN ELLER VORES PLATFORM

Vælg selv, hvor dine medarbejdere skal se kurserne

computer med scorm4
Vælger I GoLearn, får alle jeres medarbejdere blot tilsendt et login til golearn.dk. Så kan de frit tilgå alle kurserne fra en valgfri mobil, tablet eller computer. Løsningen kan enkelt udrulles fra dag til dag – uden at involvere IT-afdelingen.
Alle vores online kurser kan leveres som SCORM-filer. Det betyder, at hvis I selv har et LMS (Learning Management System) såsom Eloomi, Conzentrate eller Plan2Learn, kan I enkelt importere alle vores online kurser og i stedet lade jeres organisation tilgå kurserne på jeres egen platform. Vi understøtter samtlige gængse SCORM/XAPI formater.
computer med scorm4
GRUNDIG IMPLEMENTERING

Vi sikrer dig maksimalt udbytte af vores e-learning

Træk gerne på vores eksperterfaringer og lad os hjælpe med at få online kurserne til at leve succesfuldt i jeres organisation.

Det tager kun et øjeblik at give din organisation adgang til kurserne. Men det er ikke det samme, som at de bliver set. Heldigvis kan helt enkle greb sikre, at dine medarbejdere rent faktisk får set kurserne. Vi hjælper dig med at lave en praktisk trin-for-trin implementeringsplan, så du er sikret succes med vores e-learning.

imple2 505x505
blockquote 1 27x21

“GoLearns e-læring er overlegen i forhold til alle øvrige leverandører, vi har sammenlignet med – også hvis vi kigger internationalt. E-læringen er i særklasse og utrolig velproduceret.”

0 1 50x50

Morten Krüger Stadpris

Digital Learning Manager i Semler A/S

semler 120x41
LEARNING ANALYTICS

Dashboard: Så meget lærer dine medarbejdere

E-learning er en åbenlys god idé, men det skal også være en god investering. Det får du bevis for via vores learning analytics.

Bare rolig, vi drukner dig ikke i komplekse data. I stedet får du et overskueligt dashboard med de vigtigste nøgletal. Se blandt andet, hvor mange af dine medarbejdere, der er blevet kompetenceløftet, hvilke kurser, der er mest populære og hvor mange penge, I til dato har sparet på fysiske kurser.

Det gør det nemt at evaluere udbyttet af jeres digitale læringsløsning.

skrmbillede 2020 04 09 kl 00 58 39
blockquote 1 27x21

"Kvaliteten af videoerne er virkelig lækker og underviserne er rigtig dygtige. Jeg synes indholdet er virkelig godt sammensat, og brugerfladen er rigtig god og brugervenlig."

0 50x50

Jonas Tradsborg

Uddannelseschef

securitas3 120x66
GRATIS DEMOKONTO

Test uforpligtende vores online kurser

Er du nysgerrig efter at udforske, om vores e-learning kunne være et match for jeres organisation? Så klik herunder og modtag en uforpligtende demokonto.
Med en demokonto kan du selv teste alle vores online kurser i ro og mag. Vi glæder os meget til at høre fra dig.