OM GOLEARN

Liste over sociale arrangementer i GoLearn. Vil du med?

Vi tror på at fællesskab er vejen til god trivsel, arbejdsglæde og positive resultater. Her kan du få et kort overblik over vores seneste sociale arrangementer – er det noget for dig at være en del af?

swift-01

Kommende arrangementer

Vi har altid mange spændende nye arrangementer i støbeskeen – og der kommer løbende endnu flere i kalenderen.

  • Launch af nye kursuskategorier
  • Kursusarrangement med partner
  • Fastelavnsfest – hvem bliver kattekonge/dronning?
  • Workcation “let’s work abroad in the heat”
  • JOKER

Tidligere arrangementer

Se et kort overblik over hvilke arrangementer vi har afholdt inden for den seneste tid.

2024
blank image

FEBRUAR '24

Fastelavn er mit navn

Hele GoLearn-teamet gik ALL IN på kostumefest, da vi fejrede fastelavn med et brag (bogstavligt talt). Der blev slået katten af tønden, spist fastelavnsboller og selvfølgelig kronet kattedronninger og konger

2024
blank image

JANUAR '24

Strategy kick-off i Helsinki

Vi startede året ud med at flyve til Helsinki for at deltage i Eduhouse’s strategy kick-off sammen med vores naboer fra Norge og Sverige. Finnerne var på vanlig vis gode værter og vi havde et program spækket med workshops, strategipræsentationer, inspirational talks og det hele sluttede på vanlig vis med en fest, hvor hovedattraktionen var karaokeanlægget

2023
blank image

DECEMBER '23

Julefrokost med stil

Til årets julefrokost var temaet mafiafest, og vi gik på vanlig vis ALL IN!

Vi ankom i limousiner til lyden af live saxofon, som ægte mafia-bosser, og hyldede vores rødder: de italienske familier nød limoncelli, de mexicanske drak tequila, og de irske hævede glasset med whiskey!

2023
blank image

OKTOBER '23

Ny kursuskategori lanceres med AI learning summit 2023

Den 10. oktober afholdte vi i anledning af lanceringen af vores nye AI og ChatGPT kategori vores ventede AI Learning Summit – og sikken en dag! Vi fik besøg i studiet af Martin Thorborg og David Guldager, der begge har bidraget med et kursus til kategorien. Over 2000 deltagere så med live og blev klogere på AI og dets potentialer

2023
blank image

SEPTEMBER '23

Workcation “let’s work abroad in the heat”

Så blev det tid til vores årlige workcation i Spanien. Denne gang hed destinationen Sitges, Barcelona og vanen tro bød turen på en masse solskin, sammenhold og selvfølgelig strategiplanlægning. Tusind tak til hele GoLearn-familien for en fantastisk tur!

2023
blank image

AUGUST '23

Sommerfest “We fly off to Finland”

Hele GoLearn teamet besøgte i august vores ejere Eduhouse i Finland i anledning af årets sommerfest. Hele Skandinavien var repræsenteret med afdelinger fra Sverige, Danmark, Norge og selvfølgelig værtslandet Finland – der blev brugt tid på teambuilding, AI-strategier og selvfølgelig en fest om aftenen!

2023
blank image

MAJ '23

E-handelsprisen fejring

Vi er sammen om hverdagens opgaver – og vi er sammen på scenen, når vi fejrer de helt store wins! Det blev til en fantastisk fejring af førstepladsen som Danmarks bedste abonnementsløsning og en kæmpe fest for hele holdet.

2023
blank image

MAJ '23

Sports og wellness måned

Fokus på sundhed! Vi står, vi går, vi løber, vi cykler, vi planker, vi bøjer og vi konkurrerer.

2023
blank image

APRIL '23

Copacabana-fest

In the Copa..Copaca..Ballerup! I Golearn elsker vi en god temafest, hvor den tidligere har stået på bl.a. gatsby, og halloween -fester. I april omdannede vi vores kontor til en palmestrand i anledning af vores Copacobana-fest. Aftenen stod på sydlandske toner og der var hyret bartender ind til at lave lækre drinks aftenen lang!

2023
blank image

MARTS '23

Landskamp Danmark-Finland

GoLearn blev i starten af året opkøbt af finske Eduhouse. For at styrke sammenholdet mellem landene, tog GoLearn og Eduhouses finske direktør Jukka i Parken for at se landskampen Danmark mod Finland. Inden kampstart var der rooligan-stemning og burger på Stacy’s Diner.

Vil du også være med til vores hyggelige arrangementer?
- Kælegrisen Tulf

Få et job i en spændende scale-up virksomhed, som revolutionere og indtage markedet for e-learning i hele Norden.