ONLINE KURSER I AI & CHATGPT MÅLRETTET ERHVERVSLIVET

Giv dine medarbejdere superpowers med Danmarks vildeste AI & ChatGPT kurser

Lige om lidt lancerer GoLearn i samarbejde med Dansk IT og Danmarks tech-elite en række online AI & ChatGPT kurser målrettet erhvervslivet, så din organisation kan sætte ild til jeres medarbejderes kompetencer og udnytte AI’s fulde potentiale til at booste jeres forretning.

 • AI fundamentals med David Guldager
 • AI-drevet ledelse med Martin Thorborg
 • Prompt Engineering
 • Kom i gang med ChatGPT
 • ChatGPT Udvidet
 • Midjourney

Få besked når vi lancerer

Tilmeld dig vores early bird liste og få direkte besked, når vi lancerer vores nye AI kurser

ONLINE KURSER I AI & CHATGPT

Giv dine medarbejdere superpowers med Danmarks vildeste AI & ChatGPT kurser

Lige om lidt lancerer vi en række online AI kurser målrettet erhvervslivet, som giver dig mulighed for at sætte ild til dine medarbejderes kompetencer.

 • AI fundamentals med David Guldager
 • AI-drevet ledelse med Martin Thorborg
 • Prompt Engineering
 • Kom i gang med ChatGPT
 • ChatGPT Udvidet
 • Midjourney

ANVENDT AF OVER 155.000 PERSONER I LANDETS VIRKSOMHEDER OG KOMMUNER

aarhus kommune
økonomistyrelsen2

OM KURSERNE

Invester i din organisations fremtid og klæd dit team på til effektivt at anvende AI i hverdagen

Med vores kommende online kurser kan du nemt og enkelt sikre dig, at dit team er opdateret på de nyeste trends inden for AI, helt uden at skulle forlade kontorstolen - og til en brøkdel af prisen på fysiske kurser.
Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine medarbejderes AI kompetencer hele vejen rundt og er udarbejdet i samarbejde med Dansk IT og Danmarks tech-elite som David Guldager og Martin Thorborg. Dine medarbejdere bliver undervist i de vigtigste AI værktøjer som ChatGPT, så de har et solidt fundament for at benytte AI i deres dagligdag. Kurserne giver altså dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at kunne øge deres produktivitet og effektivisere deres opgaveløsning – helt uden de behøver at forlade kontorstolen.
Kurserne er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, der hver især har en varighed på 1-5 minutter, som dine medarbejdere kan se, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen – og ligeså mange gange de har behov for.
Kurserne er henvendt til medarbejdere, der anvender computer i deres daglige arbejde og favner både dem, der endnu ikke har arbejdet med AI, og dem, der allerede i dag benytter AI programmer, som for eksempel ChatGPT i deres hverdag.

Om kurserne

Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine medarbejderes AI kompetencer hele vejen rundt og er udarbejdet i samarbejde med Danmarks tech-elite som Dansk IT, David Guldager og Martin Thorborg. Dine medarbejdere bliver undervist i de vigtigste AI værktøjer som ChatGPT, så de har et solidt fundament for at benytte AI i deres dagligdag. Kurserne giver altså dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at kunne øge deres produktivitet og effektivisere deres opgaveløsning – helt uden de behøver at forlade kontorstolen.

DELTAG GRATIS: AI LEARNING SUMMIT 2023

Bliv frontløber og træn dit team i AI & ChatGPT med Danmarks tech-elite

Vi taler AI med Martin Thorborg, David Guldager og løfter sløret for Danmarks vildeste online kurser i AI & ChatGPT til vores AI Learning Summit 2023 d. 11. oktober. Reservér din plads gratis!

6 gode grunde til at anvende GoLearn's e-læring

Kom let i gang med AI – allerede i morgen

Med vores online kurser kan hurtigt og nemt komme i gang med at udnytte AI’s potentiale ved at træne jeres medarbejdere, præcis når og hvor det passer ind i hverdagen

Slip for at investere formuer i kursusforløb

Vores e-læring koster kun en brøkdel af prisen for fysiske kurser. I kan altså tilbyde engagerende træning i AI til ALLE medarbejdere - til en fast lav og budgetvenlig pris.

Dygtige AI eksperter lige ved hånden

Kurserne er udarbejdet i samarbejde med Dansk IT og førende tech-eksperter som David Guldager og Martin Thorborg, som sikrer, at dine medarbejdere lærer den mest optimale og sikre måde at anvende AI på.

Nem implementering

I får tilknyttet jeres egen personlige kontaktperson hos os, som vi vil bistå jer i udrulningen af online kurserne, så processen bliver så let og gnidningsfri som muligt.

Slut med kedelig e-læring

Træt af kedelige animationer og tændstikmænd? Vores e-læring er i en tårnhøj produktionskvalitet, som svarer til den, du ser på Netflix. Det gør e-læringen langt mere engagerende og nærværende.

Øg produktiviteten i dit team

Vores kurser giver dine medarbejdere de vigtigste hacks og how-tos, så de kan komme succesfuldt i gang med AI og optimere deres arbejdsgange i hverdagen.

Få besked når vi lancerer

Tilmeld dig vores early bird liste og få direkte besked, når vi lancerer vores nye AI kurser