ONLINE CYBER SECURITY KURSUS KOMMER SNART

Gør dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed med Danmarks mest underholdende online kursus

Vil du give dine medarbejdere træning i IT-sikkerhed, som rent faktisk skaber en adfærdsændring, så din virksomhed effektivt kan forebygge cyberangreb? Til oktober 2022 udkommer GoLearn og Dansk IT med et online kursus, der ved hjælp af humor og satire vil gøre dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed.

Du kan glæde dig til at opleve:

 • Mia Lyhne fra “Klovn”
 • Esben Pretzmann fra “Drengene fra Angora”
 • Peder Pedersen fra “Gramsespektrum”

Se en kort introvideo

FÅ BESKED NÅR VI LANCERER KURSET

  eller kontakt os for at høre mere om kurset:

  Tlf. 70 60 55 58

  ONLINE CYBER SECURITY KURSUS KOMMER SNART

  Gør dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed med Danmarks mest underholdende online kursus

  ▶ Se en kort introvideo

  Vil du give dine medarbejdere træning i IT-sikkerhed, som rent faktisk skaber en adfærdsændring, så din virksomhed effektivt kan forebygge cyberangreb? GoLearn og Dansk IT udkommer snart med et nyt online Cyber Security kursus, der ved hjælp af humor og satire vil gøre dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed.

  AWARENESS-TRÆNING I IT-SIKKERHED

  Medarbejdernes uvidenhed er den største trussel mod virksomhedens IT-sikkerhed

  68% af danske IT-chefer vurderer, at den største trussel mod virksomheders IT-sikkerhed er medarbejdernes manglende kendskab til området, ifølge en rundspørge foretaget af Dansk IT. Det er nemlig sjældent nok, at din virksomhed har fuldstændig styr på jeres tekniske setup. Fordi det er (stadig) den menneskelige faktor, som er den største årsag til IT-sikkerhedsbrud hos virksomheder. Samtidig er trusselbilledet for virksomheders IT-sikkerhed fortsat rødglødende, hvilket blot bekræftes af nylige hackerangreb mod virksomheder som 7-Eleven og Elgiganten.

  Derfor er det uhyre vigtigt, at danske virksomheder løbende træner deres medarbejdere i IT-sikkerhed for at forbygge mulige cyberangreb. Men der er dog også en række udfordringer, når virksomheder vil træne deres medarbejdere i IT-sikkerhed:

  • Medarbejderne synes (desværre), at awareness-træning i IT-sikkerhed er “tørt” og dødkedeligt
  • Medarbejdernes manglende motivation for emnet IT-sikkerhed gør det vanskeligt for virksomheder at skabe en adfærdsændring
  IT-sikkerhed-3

  FÅ BESKED NÅR KURSET LANCERES

   eller kontakt os for at høre mere om kurset:

   Tlf. 70 60 55 58

   Humoristisk og lærerig træning i IT-sikkerhed (som medarbejderne vil elske at se)

   GoLearn og Dansk IT har skabt Danmarks (måske) mest underholdende online kursus i IT-sikkerhed, hvor formålet er - ved hjælp af humor og satire - at skabe en adfærdsændring hos dine medarbejdere, så de rent faktisk handler IT-sikkert.
   Se kursets første video nedenfor og bedøm selv.
   GoLearn og Dansk IT har skabt en online cyber security kursus, som fuldstændig springer rammerne for mere traditionel (og til tider kedelig) awareness-træning. Dette online kursus formidler nemlig 24 af de typiske faldgruber og dilemmaer inden for IT-sikkerhed på en genkendelig, underholdende og humoristisk måde. Formålet er at lave et online kursus, som dine medarbejdere rent faktisk gider at se – og som dermed giver din virksomhed de bedste forudsætninger for at skabe en adfærdsændring blandt de ansatte.
   Kurset er opdelt i 24 korte og overskuelige videolektioner, der hver især har en varighed på 3-4 minutter. Hver video sætter fokus på et emne inden for IT-sikkerhed, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når behovet opstår.
   Kurset er henvendt til medarbejderne, der ikke er IT-professionelle, men som til dagligt arbejder på en computer og som er dermed risikogruppen for at skabe et IT-sikkerhedsbrud i din virksomhed. Kurset giver dem en grundig introduktion til de typiske faldgruber inden for IT-sikkerhed, som de kan møde i deres daglige arbejde – og lærer dem, hvordan de skal handle for at beskytte jeres data og IT-systemer.

   Om dette kurset

   GoLearn og Dansk IT har skabt en online cyber security kursus, som fuldstændig springer rammerne for mere traditionel (og til tider kedelig) awareness-træning. Dette online kursus formidler nemlig 24 af typiske faldgruber og dilemmaer inden for IT-sikkerhed på en genkendelig, underholdende og humoristisk måde. Det har vi gjort ved at samarbejde med dygtigste satiriske hjerner og sjoveste skuespillere i Danmark som blandt andre Esben Preztmann fra ”Drengene fra Angora”, Mia Lyhne fra ”Klovn” og Peder Pedersen fra ”Gramsespektrum”. Formålet er at lave et online kursus, som dine medarbejdere rent faktisk gider at se – og dermed give din virksomhed de bedste forudsætninger for at øge awareness om IT-sikkerhed og skabe en adfærdsændring blandt de ansatte.

   6 gode grunde til at træne IT-sikkerhed med GoLearn's e-læring

   Styrker jeres værn mod cyberangreb

   Størstedelen af alle IT-sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl ifølge Datatilsynet. Derfor er uddannelse og træning af medarbejdere essentielt for at forbygge cyberangreb.

   Øger kendskabet til IT-sikkerhed

   Vores online kursus giver dine medarbejde en grundig indføring i IT-sikkerhed, de mulige faldgruber og konsekvenser, så I kan sikre en større awareness om IT-sikkerhed i hele virksomheden.

   Jeres IT-afdeling bliver ikke belastet

   Jeres IT-afdeling vil ikke længere blive belastet med en masse IT-sikkerhedsrelaterede spørgsmål og hændelser fra medarbejderne - og får derfor frigivet mere tid.

   Nem og fleksibel udrulning

   Online kurset er opdelt i 24 korte videolektioner, så I løbende kan træne jeres medarbejdere ved at udrulle videoerne enten hver 14. dag eller hver måned - og vi vil bistå jer i udrulningen.

   Slut med kedelig awareness-træning

   Vi har gjort et "tørt" emne som IT-sikkerhed både sjovt og lærerigt for dine medarbejdere ved at teame op med nogle af landets dygtigste satirikere fra bl.a. Klovn, Gramsespektrum og Drengene fra Angora.

   Følg dine medarbejderes udvikling

   I vores statistik kan du løbende følge med i, hvem der har gennemført kurset, hvor langt de enkelte medarbejdere er, og hvem der mangler, så du hele tiden er up-to-date på jeres awareness-træning.

   HUMOR I LÆRING

   Øg jeres awareness om IT-sikkerhed effektivt (med humor)

   Mia Lyhne fra "Klovn" og Esben Pretzmann fra "Drengene fra Angora" i rollerne som erhvervspsykolog og IT-chef

   Størstedelen af alle hackerangreb og informationssikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl ifølge Datatilsynet. Og anbefalingen fra Center for Cybersikkerhed og Digitaliseringsstyrelsen er helt klar: Uddannelse og træning af medarbejdere er helt essentielt for at forbygge cyberangreb.

   Men selvom IT-sikkerhed ikke er rocket science, så synes dine medarbejdere – som ikke er IT-professionelle – (formentlig), at det er et ”tørt” og ikke særligt stimulerende emne. Derfor er det en kæmpe udfordring at engagere dem i awareness-træning i IT-sikkerhed.

   Og det er en endnu større udfordring at sikre, at medarbejdere efterfølgende husker awareness-træningen, og rent faktisk ændrer adfærd for at beskytte virksomhedens data og IT-systemer.

   Derfor har GoLearn og Dansk IT udarbejdet et online kursus, der fuldstændig adskiller sig fra mere traditionel (og til tider kedelig) cyber awareness-træning.

   Vi har valgt at formilde 24 faldgruber inden for IT-sikkerhed på en satirisk og humoristisk måde ved at teame op med de sjoveste manuskriptforfattere og skuespillere i Danmark.

   Humor er nemlig et sindssygt effektivt virkemiddel til formidling af læringsindhold, da undersøgelser viser, at det forbedrer vores evne til at huske det budskab, som vi får leveret.

   Og så er det ikke mindst med til at vække nysgerrighed og skabe motivation for læringsindholdet, som er en af væsentligste forudsætninger for, at læring overhovedet kan finde sted.

   Når vi taler adfærdsændring, så kan et sjovt online kursus naturligvis ikke stå alene. Derfor understøtter vi jer i udrulningen hele vejen og tilbyder en lang række nudging-materiale som bl.a. e-mails, plakater og øvelser.

   Læs mere om den simple udrulningsproces i sektionen nedenfor.

   Den simple proces:

   1

   Modtag en enkelt e-mail - og så er I igang

   Når aftalen er indgået, vil dine medarbejdere modtage en e-mail med deres loginoplysninger til GoLearn.dk. Dem skal de benytte til at logge ind på hjemmesiden, og så er de klar til at gå i gang med online kurset i IT-sikkerhed.

   2

   Løbende udrulning - vi støtter jer hele vejen

   De 24 videolektioner er designet til at I løbende træne jeres medarbejdere ved at udrulle dem enten hver 14. dag eller hver måned - og vi vil bistå jer i udrulningen med nudging-materiale som e-mails, plakater og øvelser.

   3

   Certificering som bevis på gennemførsel

   Online kurset indeholder en række quizzer undervejs og afsluttes med en certificeringstest. Når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et personligt certifikat som bevis på, at de har gennemført jeres IT-sikkerhedstræning.

   4

   Du kan følge med i statistikken

   Du får adgang til vores statistik, hvor du kan følge med i, hvor langt de enkelte medarbejdere er, og hvem der mangler - og dermed være fuldstændig up-to-date på jeres IT-sikkerhedstræning.

   UDVALGTE KUNDER

   GoLearn bliver brugt af over 650
   store og små virksomheder

   kia
   iba
   foa
   DI
   lidl
   bdo
   grønland
   beierholm
   gf
   matas
   postnord
   plesner
   aldi
   mt
   iss
   securitas
   aarhus kopier
   toyata kopier
   topdk2
   dansk byggeri
   ok2
   økonomistyrelsen2
   blockquote 1 27x21

   "Dansk IT er landets største uafhængige interesseorganisation for IT-professionelle – og vi brænder for at styrke IT-sikkerheden i danske organisationer. Derfor har vi i samarbejde med GoLearn lavet et online kursus i IT-sikkerhed, som fuldstændig springer rammerne for awareness-træning. Det er innovativt, underholdende og hjælper med at sikre, at der kommer større opmærksomhed på IT-sikkerhed og cybertrusler i danske virksomheder."

   Louise

   Louise Møller Wagner

   Chef for efteruddannelse i Dansk IT

   danskIT-1

   FÅ BESKED NÅR VI LANCERER KURSET

    eller kontakt os for at høre mere om kurset:

    Tlf. 70 60 55 58