BLIV INSTRUKTØR

Skab et online kursus i tårnhøj Netflix-kvalitet og modtag penge måned efter måned

Er du en af de førende eksperter på dit område - og vil du sprede din ekspertviden til 300.000+ personer i det danske erhvervsliv, mens du modtager penge for det måned efter måned? Hos GoLearn kan vi hjælpe dig med at udvide din forretning ved at skabe et engagerende online kursus i en produktionskvalitet, der svarer til den, du ser om aftenen på Netflix.

ANSØG OM AT BLIVE INSTRUKTØR

DANMARS DYGTIGSTE UNDERVISERE

Bliv en del af en eksklusiv klub på det danske erhvervslivs fortrukne e-læringsplatform

GoLearn er den førende e-læringsplatform for det danske erhvervsliv, og vi hjælper hver dag over 750 virksomheder og 300.000+ brugere med at opkvalificere deres kompetencer.

Og det gør vi ved at producere Danmarks bedste (og flotteste) online kurser med landets absolut dygtigste undervisere og eksperter.

Kan du tjekke af ved følgende:

  • Jeg er en af landets førende eksperter inden for mit fagområde
  • Jeg er en dygtig underviser og formidler, der kan brænde igennem foran et kamera

Så er du en af de instruktører, vi leder efter!

Hvis du vælger at blive GoLearn-instruktør, så får du til gengæld mulighed for at blive en del af en eksklusiv klub af instruktører (sammen med bl.a. Manu Sareen, Eskild Ebbesen og Imran rashid), nå ud til over 300.000 brugere fordelt på 750 danske virksomheder og en passiv indkomst måned efter måned (som kun bliver større over tid).

Lyder det som noget for dig? Så smid os en ansøgning om at blive instruktør allerede nu.

ANSØG OM AT BLIVE INSTRUKTØR

Se en video-teaser fra et online kursus med GoLearn-instruktør og ekspert i præsentationsteknik Kristian Koch

Derfor skal du blive instruktør hos GoLearn

Tjen penge måned efter måned

Det kræver kun forberedelse og en enkelt arbejdsdag for dig - og til gengæld kan du høste gevinsten af dit arbejde måned efter måned, så længe dit online kursus er på GoLearn.

Eksponering for 300.000+ personer

Over 600 virksomhedskunder ser hver dag online kurser på GoLearn, og vi oplever, at det også giver ekstra forretning for vores instruktører, der løbende bliver booket af virksomhederne.

Bliv en del af en eksklusiv klub

Bliv markedsført som en af landets førende eksperter og dygtigste undervisere sammen med bl.a. Manu Sareen, Eskild Ebbesen og Imran Rashid.

Favorabel provision ved henvisning af kunder

Henviser du en kunde til GoLearn, så belønner vi dig med 25% i provision på salget, og dem vil du modtage år efter år i hele aftalens levetid.

Processen

Din rejse fra A til Z som GoLearn-instruktør

Send os din ansøgning om at blive GoLearn-instruktør. Hvis dit kursus rammer plet i forhold til vores planer, vil du blive kontaktet af os. Herefter planlægger vi derefter det videre forløb og indgåelse af kontrakt.
Når kontrakten er på plads, så går det “rigtige” arbejde i gang. Du vil sammen med os udvikle indholdet til kurset og sparre om, hvordan du sammen med vores kursusproduktionsteam laver det absolut fedeste online kursus.
Nu er indholdet og strukturen for kurset på plads, og så er det tid til at optage det. Her vil du vil møde op i GoLearn-studiet, hvor vi optager dit online kursus på green screen. Det vil typisk kræve en enkelt arbejdsdag for dig, og så vil vores kursusproduktionsteam gå i gang med at klippe optagelserne sammen til et lækkert online kursus i Netflix-kvalitet.
Når kurset er klippet færdigt og ligger live på GoLearn, så går markedsføringsmaskinen i gang for dit online kursus: Nyhedsbreve, Sociale medier og introduktion til kurset på kundemøder. Du vil modtage en afregning hvert kvartal, som udregnes ud fra, hvor mange afspilninger dit kursus har på vores platform. Derudover kan du også se frem til at modtage et kvartalvist nyhedsbrev, som løbende vil holde dig opdateret på, hvordan det går i GoLearn og med dit online kursus.

ANSØG OM AT BLIVE INSTRUKTØR