AI LEARNING SUMMIT 2023

Bliv frontløber og træn dit team i AI & ChatGPT med Danmarks tech-elite

Se eller gense AI Learning Summit 2023, hvor vi taler AI med Martin Thorborg, David Guldager, Pernille Kræmmergaard og løfter sløret for GoLearn's nye banebrydende AI-kurser.

Oplæg med David Guldager

Din guide til fremtiden med AI

Lær AI’s ABC med David Guldager, kendt fra Go’ morgen Danmark, som deler sine årtiers erfaring og ekspertise i tech-verdenen.

Oplæg med Flemming Serritzlew

Introduktion til GoLearn's banebrydende AI-kurser

Flemming Serritzlew, senior kunderådgiver hos GoLearn, viser dig, hvordan GoLearn’s nye AI-kurser er den manglende brik i dit fremtidsorienterede lederskab.

Vil du hjælpe os med at blive klogere på anvendelsen af AI & ChatGPT i danske organisationer? Udfyld dette korte spørgeskema – det tager kun 2 minutter.

Q&A med Martin Thorborg

AI i det danske erhvervsliv

Martin Thorborg, en af Danmarks mest succesfulde serieiværksættere og CEO i Visma Dinero, svarer på dine brændende spørgsmål i en live Q&A session.

Oplæg med Pernille Kræmmergaard

Ledelse i en AI tidsalder: Værktøjer til succes

Pernille Kræmmergaard, Adm. direktør i DI2X og digitalvismand, giver dig de gode råd og konkrete værktøjer, du har brug for som leder for at navigere i en AI-drevet verden.

Oplæg med Grith Kemnitz

Træn dit team til at anvende AI i hverdagen

Grith Kemnitz, læringschef hos GoLearn, deler de effektive metoder til at træne dine medarbejdere og holde dem ajour i det konstant ændrende teknologiske landskab.

ONLINE AI & CHATGPT KURSER TIL ERHVERVSLIVET

Giv dine medarbejdere superpowers med Danmarks vildeste AI & ChatGPT kurser

GoLearn har i samarbejde med Dansk IT og Danmarks tech-elite skabt en række online AI & ChatGPT kurser målrettet erhvervslivet, så din organisation kan sætte ild til jeres medarbejderes kompetencer og udnytte AI’s fulde potentiale.

TEST KURSERNE GRATIS I 7 DAGE - HELT UDEN BINDING

Du modtager en e-mail med dine demokonto oplysninger