ONLINE KURSUS I FORBYGGELSE AF SEXCHIKANE

Giv din virksomhed værktøjerne til at undgå seksuelle krænkelser på arbejdspladsen

I 2020 tog debatten om seksuelle krænkelser på arbejdspladsen for alvor fart som følge af #metoo-bevægelsen - og det er et emne, alle virksomheder bør tage seriøst. Dette innovative online kursus giver dine medarbejdere redskaberne til at skabe dialog og derved skabe en arbejdskultur fri for krænkelser.

Se en kort introvideo

TEST KURSET UFORPLIGTENDE


  eller kontakt os på

  Tlf. 70 60 55 58

  ONLINE KURSUS I FORBYGGELSE AF SEXCHIKANE

  Giv din virksomhed værktøjerne til at undgå seksuelle krænkelser på arbejdspladsen

  forside mobil video gdpr

  ▶ Se en kort introvideo

  I 2020 tog debatten om sexisme på arbejdspladsen for alvor fart som følge af #MeToo-bevægelsen - og det er et emne, alle virksomheder bør tage seriøst. Giv dine medarbejdere redskaberne til at skabe dialog og undgå sexisme på arbejdspladsen.

  logo2
  logo1

  Udvalgte GoLearn kunder

  vestas
  aldi2
  matas
  ok
  SEXCHIKANE I DANMARK

  77.000 oplever hvert år sexistiske krænkelser på arbejdspladsen

  En undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) viser, at omkring 77.000 danske arbejdstagere hvert år bliver udsat for seksuel chikane og krænkelser på jobbet. Seksuelt krænkende adfærd kan have alvorlige konsekvenser for både de involverede parter og arbejdspladsen.

  Derfor bør virksomheden sikre en omgangstone og -form på arbejdspladsen, som alle medarbejdere kan føle sig tilpas i. At uddanne medarbejderne i, hvordan de "taler om" og tager hensyn til hinandens grænser, kan hjælpe din virksomhed med at forebygge og undgå krænkelser:

  • Ifølge Arbejdstilsynet forebygger virksomheder sexchikane ved, at gøre det til et tilbagevendende punkt og en del af oplæringen af nyansatte
  • Arbejdsmarkedets parter og Arbejdstilsynet anbefaler dialog som det vigtigste redskab i kampen mod sexchikane
  sexchikane på arbejdspladsen om året

  TEST KURSET UFORPLIGTENDE


   eller kontakt os på

   Tlf. 70 60 55 58

   Online kursus i forbyggelse af seksuelle krænkelser (med dialogværktøjer til dine medarbejdere)

   Vurdering GDPR
   (64 anmeldelser)
   Vi har skabt et online kursus med tidl. ligestillingsminister Manu Sareen, der giver dine medarbejdere en række dialogværktøjer, som hjælper din virksomhed til at undgå og forebygge krænkelser på arbejdspladsen.
   Se kursets første video nedenfor og bedøm selv.
   Kurset tager udgangspunkt i spørgsmålet: Hvordan skaber vi en arbejdsplads, hvor vi ikke oplever seksuelle krænkelser? Der er viden i loven om sexchikane og ligestillingsloven, men der er også en kæmpe gråzone, som tydeligvis er svær er navigere i, hvis vi kigger på den seneste #MeToo-bølge. I kurset bevæger vi os ind i gråzonen sammen med tidl. ligestillingsminister Manu Sareen, ekspert i inklusion på arbejdspladsen Nikoline Nybo og 10 modige danskere, der giver os et indblik i, hvor deres grænse går, hvordan dialog kan bruges som værktøj, og hvordan vejen mod en arbejdskultur med færre krænkelser kan se ud.
   Kursets undervisere er Manu Sareen og Nikoline Nybo. Manu Sareen er dansk politiker, forfatter, foredragsholder, coach og tidl. minister for ligestilling, børn, integration og sociale forhold. Manu har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med sociale forhold og har i kraft af sit tidligere virke som minister indgående kendskab til lovgivningen samt de politiske og sociale forhold vedrørende ligestilling. Nikoline Nybo er ekspert i inklusion på arbejdspladsen. Hun er partner i Ladies First Network, som er Danmarks største karrierenetværk for kvinder i arbejdslivet, og i rådgivningsvirksomheden Inclusio, der hjælper virksomheder med at øge diversiteten og skabe inkluderende arbejdsmiljøer.
   Kurset har en varighed på 1 time og er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når det passer ind i hverdagen.
   Kurset kan være gavnligt for alle, men er henvendt til den enkelte medarbejder, som vil få en række værktøjer til at skabe dialog, som kan bane vejen mod en arbejdskultur fri for seksuelle krænkelser.

   Om dette kurset

   Kurset tager udgangspunkt i spørgsmålet: Hvordan skaber vi en arbejdsplads, hvor vi ikke oplever seksuelle krænkelser? Der er viden i loven om sexchikane og ligestillingsloven, men der er også en kæmpe gråzone, som tydeligvis er svær er navigere i, hvis vi kigger på den seneste #MeToo-bølge. I kurset bevæger vi os ind i gråzonen sammen med tidl. ligestillingsminister Manu Sareen, ekspert i inklusion på arbejdspladsen Nikoline Nybo og 10 modige danskere, der giver os et indblik i, hvor deres grænse går, hvordan dialog kan bruges som værktøj, og hvordan vejen mod en arbejdskultur med færre krænkelser kan se ud. Kurset har en varighed på 1 time og er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når det passer ind i hverdagen.

   E-LEARNING

   Nem og fleksibel måde at forebygge sexisme på arbejdspladsen

   Eksempel på et af de 10 dilemmaer fra kurset, som anvendes til at skabe en relaterbar dialog om, hvordan man kommer seksuelle krænkelser til livs.

   Seksuelt krænkende adfærd kan have alvorlige konsekvenser for de involverede parter og arbejdspladsen – og når 77.000 danske arbejdstagere hvert år bliver udsat for seksuel chikane på jobbet, så er det noget, alle virksomheder bør tage seriøst.

   Virksomheden skal sikre en adfærd og omgangstone på arbejdspladsen, som alle medarbejderne føler sig tilpas i. Men hvordan sikrer virksomheden det? En ting er, hvad der besluttes på ledelsesniveau, og en helt anden ting er, hvordan medarbejderne – med deres forskellige grænser – identificerer og tager hensyn til hinandens grænser i hverdagen. Medarbejderne skal derfor have værktøjerne til at kunne tale om et så svært og tabubelagt emne som sexchikane.

   Derfor tilbyder vi hos GoLearn et online kursus, om hvordan du undgår og forebygger seksuelle krænkelser på arbejdspladsen ved hjælp af en række dialogværktøjer, som dine medarbejdere kan tilgå, når det passer ind i hverdagen.

   Kurset består af korte, overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se ligeså mange gange, de har behov for.

   Hvorfor skal du uddanne dine medarbejdere for at forebygge sexchikane?

   Her de vigtigste grunde til, hvorfor du skal uddanne dine medarbejdere for at forebygge og undgå sexchikane på arbejdspladsen:

   • Din virksomhed skaber et sundere arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere kan føle sig tilpas
   • I får en værktøjskasse, som I kan referere til under MUS samtaler og benytte til onboarding af nye ansatte 
   • Jeres medarbejdere får en fælles referenceramme i forhold til omgangstone og -form
   • Dialog bliver en etableret del af jeres kultur
   • Din virksomhed signalerer til jeres medarbejdere, at I tager sexchikane seriøst – og det vil have en positiv indvirkning på kulturen og det psykiske arbejdsmiljø

   Den simple proces:

   1

   Modtag en enkelt e-mail - og så er I igang

   Når aftalen er indgået, vil dine medarbejdere modtage en e-mail med deres loginoplysninger til GoLearn.dk. Dem skal de benytte til at logge ind på hjemmesiden, og så er de klar til at gå igang med online kurset.

   2

   Se online præcis, når det passer ind hverdagen

   Dine medarbejdere skal blot have en netværksforbindelse og en computer, mobil eller tablet for at tilgå online kurset. De kan altså se kurset præcis, når og hvor det passer dem - og ligeså mange gange, de har behov for.

   3

   Du kan følge med i statistikken

   Du får adgang til vores statistik, hvor du løbende kan følge med i, hvem der har gennemført kurset, hvor langt de enkelte medarbejdere er, og hvem der mangler.

   UDVALGTE KUNDER

   GoLearn bliver brugt af over 650
   store og små virksomheder

   iba
   foa
   DI
   lidl
   bdo
   grønland
   beierholm
   gf
   matas
   postnord
   plesner
   aldi
   mt
   iss
   securitas
   aarhus kopier
   topdk2
   ok2
   økonomistyrelsen2
   blockquote 1 27x21

   “GoLearns e-læring er overlegen i forhold til alle øvrige leverandører, vi har sammenlignet med – også hvis vi kigger internationalt. E-læringen er i særklasse og utrolig velproduceret.”

   0 1 50x50

   Morten Krüger Stadpris

   Digital Learning Manager i Semler A/S

   semler 120x41

   TEST KURSET UFORPLIGTENDE


    eller kontakt os på

    Tlf. 70 60 55 58

    HYPPIGE SPØRGSMÅL & SVAR OM KURSET

    FAQ

    TEST KURSET UFORPLIGTENDE


     eller kontakt os på

     Tlf. 70 60 55 58