Bliv ekspert i online marketing

Lær om SEO, Facebook annoncering, Google Ads og meget mere fra landets førende eksperter i online marketing. Gå på opdagelse i vores 45 online kurser og lær præcis, når det passer dig!

Afspil online kursus Martin Thorborg microsoft office læring
Afspil online kursus Martin Thorborg microsoft office læring
LÆR AF EKSPERTERNE

45 online kurser

Online kurser i Facebook, Instagram & LinkedIn

Sociale medier er en af de absolut vigtigste kanaler for din markedsføring, da du her kan komme direkte i kontakt med dine potentielle kunder.

Vi tilbyder kurser om, hvordan du bedst anvender og laver fedt (viralt) indhold til Instagram, LinkedIn og Facebook. Vi har også en håndfuld kurser om hvordan du bl.a. bruger Facebook Ads til at nå dine brugere anno 2019.

Se alle kurserne inden for sociale medier

Facebook annoncerings kurser, instagram og linkedin

Online kurser i konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handler om, hvordan du gør besøgende på din hjemmeside til kunder. Så ja, det er en sindssygt vigtig disciplin. Vi har kurser om, hvordan du opbygger den perfekte landingsside, der får dine brugeres tænder til at løbe i vand. Du kan også lære om, hvordan du bruger- og splittester din hjemmeside, så den er toptunet.

Se alle kurserne inden for konverteringsoptimering

Online kursus konverteringsoptimering Michael Aagaard høje ratings

Online kurser i Google Ads (AdWords)

Google Ads (tidl. AdWords) er nemt at komme i gang med, men svært at mestre. I 2019 er du nødt at kende alle de *hemmelige* tricks i Google Ads, før du kan komme foran dine konkurrenter. Vi har kurser fra den spæde start, hvor du opretter din første kampagne, til kurser med alle de avancerede teknikker i Google Ads og Google Shopping, som vil få din ROAS til at eksplodere.

Se alle kurserne inden for Google Ads 

Kurser i Google Ads/Adwords

Knivskarpe online kurser i SEO og linkbuilding

Hvis du ikke er på side ét i Google, så er der ingen, som finder din hjemmeside.

Til dig, der er ny inden for SEO, har vi et super spændende grundkursus med Thomas Rosenstand. Til dig, der gerne vil i gang med mere avanceret SEO, har vi en håndfuld stærke kurser i alt fra linkbuilding og On-page SEO til SEO eksklussivt for webshops.

Se alle kurserne inden for SEO 

SEO kurser

4 online kurser i Content Marketing

For at kunne markedsføre effektivt, så skal du mestre disciplinen i at lave relevant og spændende indhold på tværs af kanaler, nemlig Content Marketing. Vi har et komplet kursus med Nikolaj Mogensen, der gennemgår alle grenene inden for Content Marketing + ”best practice” eksempler. Vi kan også byde på kurser i, hvordan du skriver sælgende tekster, laver seje videoer og afholder interessante webinarer.

Se alle kurserne inden for Content Marketing

Content marketing kurser

Online kurser i psykologien bag digital marketing

Hvordan motiverer du dine kunder til at trykke på købsknappen? Svaret kan du finde i psykologien bag online marketing. Vi har kurser om psykologiske triggere i salg og marketing, hvordan du målretter din markedsføring til bestemte kundetyper og skaber engagerede brugeroplevelser på din hjemmeside.

Se alle kurserne inden for online marketing psykologi

Marketing kurser

Online kursus video markedsføring marketing office microsoft eksperter undervisning

I vores online kurser i digital markedsføring lærer du, hvordan du effektivt markedsfører din virksomhed på nettet. Lær bl.a. om hvordan du søgemaskineoptimerer din hjemmeside, så du kommer på side ét i Google, hvordan du laver og målretter annoncer på Facebook, så du får mest muligt ud af dine annoncekroner, og hvordan du skriver sælgende tekster, som får kunderne til at trykke på købsknappen. Alt det og mere til får du på GoLearn.

Mere end 1.100+ danske virksomheder bruger GoLearn

Stor virksomhed testimonial elsker Office microsoft kurser læring kursus online
rengøringsvirksomhed elsker office kurser hos golearn microsoft kursus online
dansk avis bruger golearn office microsoft kursus online
Bil firma selskab elsker microsoft office online kurser
Rejseselskab ser office kurser microsoft
avis elsker online microsoft kursus læring undervisning
Store og mindre virksomhed bruger microsoft office online kurser
Mange virksomheder firmaer bruger microsoft office online kurser læring
Rejseselskab ser office kurser microsoft
Rejseselskab ser office kurser microsoft
Marcus Nørgaard fem stjerner undervisning til topkarakter
Lene Purkær Stefansen Wauw! jeg troede SEO var kedeligt anmeldelse
Mads Jægersdorf ammeldelse klart det bedste jeg har prøvet

Kurserne er lavet af
Danmarks førende eksperter

Intet andet sted i Danmark finder du så stærkt et hold af digitale eksperter. Invitér dem alle direkte hjem i din egen stue, netop når det passer dig. Glæd dig til at få deres allerbedste teknikker og letomsættelige tips til, hvordan du får mest muligt ud af dine marketingkroner.

Eksperter i online markedsføring marketing kursus instruktører konfetti
ONLINE KURSER PÅ GOLEARN

Hvordan fungerer det?

Halfdan Timm facebook annoncering online kursus
Start med at gå ind på vores kurser og vælg, hvilket fagområde du gerne vil lære mere om. Er det SEO, Sociale Medier eller andet?

Kig kurserne igennem og se evt. nogle af introvideoer, så du kan få en smagsprøve på kurserne. Derefter vælger du ét kursus, som du synes lyder interessant.

Du har nu fundet det kursus, som du synes lyder spændende. Næste skridt er at blive medlem, så du kan se alle videoerne.

Som medlem får du adgang til alle 45 online marketing kurser, og du kan se dem lige så mange gange, som du vil.

Alle vores online kurser er inddelt i korte videoer (oftest 5-7 minutters varighed), så det er nemt og sjovt at komme igennem de forskellige kurser.

Så er det tid til at se kurset. Du går bare ind på kurset og trykker på den første videolektion. Når du har gjort det, vil det se ud som billedet her ved siden af.

Vores system husker, hvor langt du er nået i hvert kursus, og du har mulighed for at justere videoernes hastighed, så den passer perfekt til dig.

That’s it! Nu er du igang – og du kan hoppe rundt videolektionerne, som det passer dig. Husk også at tage den afsluttende certificering og uploade den til LinkedIn efterfølgende (kræver PRO-medlemskab).

Halfdan Timm facebook annoncering online kursus
Instruktør golearn Anders Toxboe marketing markedsføring
EKSPERTERNE SVARER PÅ DINE SPØRGSMÅL

Stil spørgsmål til underviseren

Når du ser et online kursus, så har du sikkert en masse spørgsmål til underviseren undervejs. Dem behøver du ikke brænde inde med, for du kan nemlig stille dit spørgsmål direkte til underviseren lige nedenfor hver video.

Du kan også se de øvrige kursisters spørgsmål og svar, hvilket giver oplevelsen af at side i et virtuelt klasselokale fyldt med videnshungrende medkursister.

Instruktør golearn Anders Toxboe marketing markedsføring
FÅ ET BEVIS PÅ DINE NYE KOMPETENCER

Bliv certificeret i alle online marketing discipliner

Alle kurser afsluttes med en certificeringstest, så du kan se, om du har forstået kursusmaterialet rigtigt. Består du testen, får du et GoLearn-certifikat, som du bl.a. kan uploade til din LinkedIn-profil – og dermed vise dine nye kompetencer.

Bliv certificeret i blandt andet:

Certifikat online kursus GoLearn Office microsoft

Lær lige når og hvor du vil!

Vil du lære alt om online marketing, når det passer dig? Køb adgang i dag.

Ikke overbevist endnu? 😬

Puha, du er en hård nød at knække. Okay, her er de sidste 6 gode grunde til at blive medlem.

Nye kurser hver måned

Vi bestræber os på at komme med nye spændende kurser til dig hver måned, så du kan udvide dine kompetencer og få ny viden om alt, hvad der rører sig inden for online marketing.

Members-only community

Som medlem kan du blive en del af vores members-only community. Her er der nørderi om alt inden for online marketing med eksperterne og andre medlemmer + særtilbud og events kun for medlemmer.

Kurserne opdateres jævnligt

Online marketing er et område, hvor der hele tiden sker ændringer. Derfor sørger vi for at opdatere vores kurser jævnligt, så du kan få den allernyeste viden inden for dit fagområde.

Live webinarer med eksperterne

Hver måned afholder vi live webinarer, hvor vi hiver eksperterne ind til en snak om forskellige discipliner inden for online marketing. Det er vores medlemmer, der bestemmer, hvilke emner vi skal tage fat i.

Se alle kurserne igen og igen

Ja, den er god nok. Du kan se alle vores kurser lige så tosset, du vil. Så hvis du vil genopfriske nogle ting eller bare gense dit yndlings kursus, er det i den grad muligt.

Se kurser på mobil, tablet og PC/Mac

"Lær online marketing lige når og hvor du vil" tager vi meget bogstavligt. Derfor er det muligt at se vores online kurser på alle devices, så du kan tilpasse det ind i din travle hverdag.

Lær online marketing af
Danmarks førende eksperter