KUN FOR KITA MEDLEMMER

Danmarks (måske) mest underholdende online kursus i
IT-sikkerhed

Vil du give dine medarbejdere træning i IT-sikkerhed, som rent faktisk skaber en adfærdsændring, så din virksomhed effektivt kan forebygge cyberangreb? GoLearn og Dansk IT er gået sammen om at skabe et online kursus, der ved hjælp af humor og satire vil gøre dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed.

 

TEST KURSET UFORPLIGTENDE

Du modtager en 14-dages gratis testadgang til IT-sikkerhedskurset

KUN FOR KITA MEDLEMMER

Gør dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed med Danmarks mest underholdende online kursus

GoLearn og Dansk IT er gået sammen om at skabe et online kursus, der ved hjælp af humor og satire vil gøre dine medarbejdere til verdensmestre i IT-sikkerhed.

TEST KURSET UFORPLIGTENDE

Udfyld og få 14 dages gratis prøveperiode

Humoristisk og lærerig træning i IT-sikkerhed (som medarbejderne vil elske at se)

GoLearn og Dansk IT har skabt Danmarks (måske) mest underholdende online kursus i IT-sikkerhed, hvor formålet er - ved hjælp af humor og satire - at skabe en adfærdsændring hos dine medarbejdere, så de rent faktisk handler IT-sikkert.
Se en video fra kurset nedenfor og bedøm selv.
GoLearn og Dansk IT har skabt et online cyber security kursus, som fuldstændig springer rammerne for mere traditionel (og til tider kedelig) awareness-træning. Dette online kursus formidler nemlig 24 af de typiske faldgruber og dilemmaer inden for IT-sikkerhed på en genkendelig, underholdende og humoristisk måde. Formålet er at lave et online kursus, som dine medarbejdere rent faktisk gider at se – og som dermed giver din virksomhed de bedste forudsætninger for at skabe en adfærdsændring blandt de ansatte.
Kurset er opdelt i 24 korte og overskuelige videolektioner, der hver især har en varighed på 3-4 minutter. Hver video sætter fokus på et emne inden for IT-sikkerhed, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når behovet opstår.
Kurset er henvendt til medarbejderne, der ikke er IT-professionelle, men som til dagligt arbejder på en computer og som er dermed risikogruppen for at skabe et IT-sikkerhedsbrud i din virksomhed. Kurset giver dem en grundig introduktion til de typiske faldgruber inden for IT-sikkerhed, som de kan møde i deres daglige arbejde – og lærer dem, hvordan de skal handle for at beskytte jeres data og IT-systemer.

Om dette kursus

GoLearn og Dansk IT har skabt et online cyber security kursus, som fuldstændig springer rammerne for mere traditionel (og til tider kedelig) awareness-træning. Dette online kursus formidler nemlig 24 af typiske faldgruber og dilemmaer inden for IT-sikkerhed på en genkendelig, underholdende og humoristisk måde. Det har vi gjort ved at samarbejde med dygtigste satiriske hjerner og sjoveste skuespillere i Danmark som blandt andre Esben Preztmann fra ”Drengene fra Angora”, Mia Lyhne fra ”Klovn” og Peder Pedersen fra ”Gramsespektrum”. Formålet er at lave et online kursus, som dine medarbejdere rent faktisk gider at se – og dermed give din virksomhed de bedste forudsætninger for at øge awareness om IT-sikkerhed og skabe en adfærdsændring blandt de ansatte.

KUN FOR MEDLEMMER AF KITA

TEST KURSET UFORPLIGTENDE

Du modtager en 14-dages gratis testadgang til IT-sikkerhedskurset

GOLEARN ER ANVENDT AF OVER 155.000 PERSONER I LANDETS VIRKSOMHEDER OG KOMMUNER