ONLINE GDPR KURSUS

Træn din virksomhed i GDPR awareness og bliv compliant

Træn dine medarbejdere i GDPR awareness online og sikre dig, at de ved, hvordan de håndterer GDPR. Dine medarbejdere slipper for at forlade kontoret - og det koster kun en brøkdel af fysiske kurser.

Se en kort introvideo

TEST KURSET UFORPLIGTENDE






    eller kontakt os på

    Tlf. 70 60 55 58

    ONLINE GDPR KURSUS

    Træn din virksomhed i GDPR awareness og bliv compliant

    forside mobil video gdpr

    ▶ Se en kort introvideo

    Træn dine medarbejdere i GDPR awareness online og sikre dig, at de ved hvordan de håndterer GDPR. Dine medarbejdere slipper for at forlade kontoret - og det koster kun en brøkdel af fysiske kurser.

    logo2
    logo1

    Udvalgte kunder, der anvender dette kursus til at blive GDPR compliant

    vestas
    aldi2
    matas
    ok
    GDPR TRÆNING

    Den største udfordring ved GDPR er at uddanne virksomhedens medarbejdere internt

    27% af virksomheder vurderer, at træning af medarbejdere internt er den største trussel mod at kunne leve op til GDPR. Og det er ikke uden grund. Det er både dyrt og tidskrævende for virksomheder at uddanne alle deres medarbejdere løbende og sørge for, at de handler i overensstemmelse med GDPR. Ikke nok med det, så er det også udfordrende for virksomheden at engagere medarbejderne i GDPR awareness-træning, fordi:

    • Medarbejderne ikke kan relatere de “tørre” juridiske regler i GDPR til deres dagligdag på kontoret
    • Medarbejderne synes, at GDPR er dødkedeligt
    gdpr udfordringer virksomheder

    TEST KURSET UFORPLIGTENDE






      eller kontakt os på

      Tlf. 70 60 55 58

      Verdensklasse GDPR træning (som medarbejderne vil elske at se)

      Vurdering GDPR
      (64 anmeldelser)
      Vi har skabt verdens (måske) bedste GDPR kursus, hvor målet er at give kursisten en spændende introduktion til GDPR, samt en række konkrete værktøjer.
      Se kursets første video nedenfor og bedøm selv.
      GDPR kan virke som et stort og kompliceret emne for dine medarbejdere. Men dette kursus gør det overskueligt, praktisk og relaterbart ved at tage udgangspunkt i en række problemstillinger, som dine medarbejdere kan genkende fra deres hverdag. Kurset er både lærerigt og underholdende for medarbejderne, der muligvis ikke synes, at GDPR er særlig spændende – men som skal vide, hvordan de arbejder med det i hverdagen. Derfor inddrager kurset skuespil, quizzer og har en produktionskvalitet, som svarer til den, du ser om aftenen på Netflix.
      Undervejs i kurset vil dine medarbejdere blive testet i deres viden om GDPR gennem en række quizzer. Kurset afsluttes med en certificeringstest, og når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et certifikat som bevis på, at de er GDPR compliant.
      Kurset har en varighed på 40 min. og er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når behovet opstår.
      Kurset er henvendt til medarbejderne, der ikke er jura-uddannede, men som er i berøring med persondata i hverdagen. Kurset giver dem en grundig introduktion til GDPR og lærer dem, hvordan de skal behandle persondata – og dermed undgå brud på persondatasikkerheden.

      Om dette kurset

      GDPR kan virke som et stort og kompliceret emne for dine medarbejdere. Men dette kursus gør det overskueligt, praktisk og relaterbart ved at tage udgangspunkt i en række problemstillinger, som dine medarbejdere kan genkende fra deres hverdag. Kurset afsluttes med en certificeringstest, og når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et certifikat som bevis på, at de er GDPR compliant. Kurset har en varighed på 40 min. og er opdelt i korte og overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se igen og igen, når behovet opstår.

      E-LEARNING

      Nem og fleksibel måde at blive GDPR compliant - præcis når det passer ind i hverdagen

      Skærmbillede 2021 05 16 kl. 13.52.39

      Brud på persondatasikkerheden kan udløse tårnhøje bøder – og når 70% af disse brud sker på grund af menneskelige fejl, så er det uhyre vigtigt, at du tilbyder GDPR awareness-træning til dine medarbejdere.

      Der ligger dog et stort stykke arbejde for virksomheden i at træne medarbejdere i GDPR. Arbejdet består nemlig ikke kun af at oplyse om GDPR, men også om at ændre adfærden hos medarbejderne, da de ikke længere kan gøre, som de ”plejer”. For det er her fejlene typisk opstår: Når medarbejderne falder tilbage i gamle vaner fra før GDPR. Fordi de ikke er blevet ordentlig indført eller har fået tilstrækkelig med træning i GDPR.

      Datatilsynet anbefaler derfor virksomheder, at de kontinuerligt træner deres medarbejdere i GDPR. Hos GoLearn tilbyder vi et håndgribeligt og relaterbart online kursus i GDPR, som dine medarbejdere let kan tilgå, når det passer ind i hverdagen.

      Kurset består af korte, overskuelige videolektioner, som dine medarbejdere kan se ligeså mange gange, de har behov for. Kurset afsluttes med en certificeringstest, og når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et certifikat som bevis på, at de nu er GDPR compliant.

      Hvorfor er det så vigtigt at træne GDPR awareness?

      Her er de vigtigste grunde til, at du skal tilbyde GDPR awareness-træning til dine medarbejdere allerede i dag:

      • Du forhindrer, at dine medarbejdere laver brud på persondatasikkerheden
      • Din virksomhed undgår at modtage bøder på grund af forkert behandling af persondata
      • Dine medarbejdere vil ikke belaste jeres DPO med en masse spørgsmål
      • Datatilsynet anbefaler kontinuerlig træning samt certificering af medarbejdere i GDPR

      Den simple proces:

      1

      Modtag en enkelt e-mail - og så er I igang

      Når aftalen er indgået, vil dine medarbejdere modtage en e-mail med deres loginoplysninger til GoLearn.dk. Dem skal de benytte til at logge ind på hjemmesiden, og så er de klar til at gå igang med online kurset i GDPR.

      2

      Se online præcis, når det passer ind hverdagen

      Dine medarbejdere skal blot have en netværksforbindelse og en computer, mobil eller tablet for at tilgå online kurset. De kan altså se kurset præcis, når og hvor det passer dem - og ligeså mange gange, de har behov for.

      3

      Certificering som bevis på GDPR compliant

      Online kurset afsluttes med en certificeringstest. Når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et personligt certifikat som bevis på, at de er GDPR compliant.

      4

      Du kan følge med i statistikken

      Du får adgang til vores statistik, hvor du løbende kan følge med i, hvem der har gennemført kurset, hvor langt de enkelte medarbejdere er, og hvem der mangler.

      UDVALGTE KUNDER

      GoLearn bliver brugt af over 1.000
      store og små virksomheder

      kia
      iba
      foa
      DI
      lidl
      nemlig
      bdo
      grønland
      beierholm
      gf
      sorø
      matas
      postnord
      plesner
      niras
      aldi
      mt
      iss
      securitas
      aarhus kopier
      toyata kopier
      topdk2
      dansk byggeri
      ok2
      økonomistyrelsen2
      vestas
      blockquote 1 27x21

      “GoLearn's e-læring er overlegen i forhold til alle øvrige leverandører, vi har sammenlignet med – også hvis vi kigger internationalt. E-læringen er i særklasse og utrolig velproduceret.”

      0 1 50x50

      Morten Krüger Stadpris

      Digital Learning Manager i Semler A/S

      semler 120x41
      LEARNING ANALYTICS

      Dashboard: Så meget lærer dine medarbejdere

      E-learning er en åbenlys god idé, men det skal også være en god investering. Det får du bevis for via vores learning analytics.

      Bare rolig, vi drukner dig ikke i komplekse data. I stedet får du et overskueligt dashboard med de vigtigste nøgletal. Se blandt andet, hvor mange af dine medarbejdere, der er blevet kompetenceløftet, hvilke kurser, der er mest populære og hvor mange penge, I til dato har sparet på fysiske kurser.

      Det gør det nemt at evaluere udbyttet af jeres digitale læringsløsning.

      skrmbillede 2020 04 09 kl 00 58 39
      wp
      LEARNING ANALYTICS

      Dashboard: Så meget lærer dine medarbejdere

      E-learning er en åbenlys god idé, men det skal også være en god investering. Det får du bevis for via vores learning analytics.

      Bare rolig, vi drukner dig ikke i komplekse data. I stedet får du et overskueligt dashboard med de vigtigste nøgletal. Se blandt andet, hvor mange af dine medarbejdere der er blevet kompetenceløftet, hvilke kurser der er mest populære, og hvor mange penge I til dato har sparet på fysiske kurser.

      Det gør det nemt at evaluere udbyttet af jeres digitale læringsløsning.

      HYPPIGE SPØRGSMÅL & SVAR OM GDPR TRÆNING

      FAQ

      Hvorfor er det vigtigt at træne virksomhedens ansatte i GDPR?

      70% af brud på persondatasikkerheden sker på grund af menneskelige fejl, og disse brud kan udløse bøder i tårnhøje beløb til virksomheden. Derfor er det vigtigt, at virksomheder tilbyder GDPR awareness-træning til deres medarbejdere, så de handler i overenstemmelse med GDPR. Virksomheden vil desuden undgå at belaste sin DPO, som konstant skal svare på spørgsmål fra de ansatte, samt leve op til Datatilsynets anbefaling om løbende at træne sine medarbejdere i GDPR.

      Hvilke virksomheder benytter allerede GoLearn's GDPR kursus?

      Virksomheder som Vestas, Matas, Aldi og OK benytter allerede GoLearn’s online kursus i deres uddannelse af medarbejdere i GDPR – og som del af deres strategi om at hele virksomheden skal være GDPR compliant.

      Hjælper dette online kursus os til at blive GDPR compliant?

      En virksomhed er først GDPR compliant, når medarbejderne forstår og ved, hvordan de handler i overensstemmelse med GDPR. Derfor kan dette online kursus være et nøgleelement i jeres uddannelse af medarbejdere i GDPR – og dermed i jeres strategi om at blive GDPR compliant.

       

      Datatilsynet anbefaler også kontinuerlig træning samt certificering af medarbejdere i GDPR. Med dette online kursus kan jeres medarbejdere både blive certificeret og uddannet i GDPR, og få det genopfrisket ligeså mange, der er behov for.

      Hvordan ved jeg, om at medarbejderne har set online kurset?

      Du får adgang til vores statistik, hvor du kan følge med i, hvem der har gennemført kurset, hvor langt de enkelte medarbejdere er, og hvem der mangler. Vores Customer Succes afdeling hjælper dig i gang med statistikken og er hele tiden kun et kald væk.

      Skal GDPR-awareness genopfriskes hvert år?

      Datatilsynet anbefaler kontinuerlig træning af medarbejdere i GDPR. Hvis din virksomhed bliver indberettet på grund af en mistanke om brud på persondatasikkerheden, så vil Datatilsynet i deres afgørelse ligge vægt på, om I har tilstrækkelig uddannelse og træning af medarbejderne i databeskyttelse. Derfor anbefales det, at du løbende træner dine medarbejdere i GDPR.

      Hvad sker der, efter jeg har udfyldt formularen?

      Vi vil oprette en demokonto til dig, så du kan teste online kurserne til din virksomhed i ro og mag. Demokontoen gælder i 14 dage og er naturligvis 100% uforpligtende.

      Kan jeg få en gratis testkonto til kurset?

      Ja – bare udfyld formularen, så vil vi kontakte og sende dig et gratis test login, så du i ro og mag kan se alle videoerne og vurdere, om det kunne være noget for din virksomhed.

      Indeholder dette online kursus en eksamen?

      Undervejs i online kurset vil dine medarbejdere blive testet i deres viden om GDPR gennem en række quizzer. Hele kurset afsluttes med en certificeringstest, og når dine medarbejdere består den afsluttende test, modtager de et certifikat som bevis på, at de er GDPR compliant.

      Kan vi afspille online kurset i vores eget LMS?

      Ja, det kan I. Online kurset findes i samtlige SCORM-versioner, og vi har et tæt samarbejde med de førende LMS-udbydere i Danmark som bl.a. Eloomi, Conzentrate og Plan2Learn.

      TEST KURSET UFORPLIGTENDE






        eller kontakt os på

        Tlf. 70 60 55 58