VIRKSOMHEDSCASE

Vingmed har fået en stærkere og mere fleksibel kompetenceudviklingspakke med GoLearn

  • Udvidet deres kompetenceudviklingstilbud, så de kan skabe en endnu stærkere læringskultur
  • Sender ikke længere medarbejdere på fysiske kurser i Office 365
  • Medarbejderne arbejder mere effektivt i Office-programmerne
1. UDFORDRING:

Behov for at opkvalificere medarbejderne i Office 365

Vingmed, der med deres 47 ansatte leverer avanceret medicoteknisk udstyr og engangsartikler til danske sygehuse, har et stort fokus på uddannelse. Det er nemlig en væsentlig del af deres strategi at løfte kompetencerne i hele virksomheden.

Derfor vurderer Vingmed også altid, når de ansætter nye medarbejdere, hvad uddannelsesbehovet er, så de kan tilbyde den mest relevante kompetenceudvikling.

Vingmeds kompetenceudvikling har dog altid være meget centreret omkring fagfaglige og lovpligtige kurser inden for deres branche. Hvor mere generel kompetenceudvikling i for eksempel Office 365-programmer som Excel og Outlook har foregået ad hoc og i forhold til behovet hos den enkelte medarbejder.

Vingmed ønskede derfor at udvide deres uddannelsestilbud til også at indeholde mere generel kompetenceudvikling, så de bedst muligt kunne udleve deres strategi om uddannelse.

Samtidig så Vingmed også et stort potentiale og behov for at opkvalificere medarbejderne i særligt Office 365, så de kunne arbejde smartere og mere effektivt.

2. LØSNING:

E-learning - smartere og mere fleksibel efteruddannelse

Vingmed valgte at gå med GoLearn’s e-læringsløsning til at dække deres generelle kompetenceudviklingsbehov.

I første omgang var Vingmed ikke på udkig efter e-læring, men de oplevede, at fleksibiliteten ved online kurserne var et stort plus, fordi medarbejderne kan tage det, lige præcis når og hvor de har brug for det.

Derudover er det også en økonomisk fordelagtig løsning, da de via e-læring kan udbyde en bred palette af online kurser i alt fra ledelse til Excel til en væsentlig billigere pris end fysiske kurser.

Medarbejderne i Vingmed er også begejstrede for GoLearn’s online kurser, som de synes er i høj kvalitet meget fleksible og med et bredt udvalg.

Fordi Vingmed allerede har en stærk læringskultur i organisationen, så har implementeringen af online kurserne været meget gnidningsfri. Her havde Vingmed også gjort det nemt for deres medarbejdere ved at udvælge online kurser i Teams, Outlook og Excel, som de opfordrede medarbejderne til at se.

Vingmed har også været gode til at sætte fokus på kurserne løbende – både når de afholder større afdelingsmøder, men også når medarbejderne sidder med 1:1 samtaler med deres leder, hvor der bliver talt om udviklingsbehov og muligheden for at bruge GoLearn.

Derudover har medarbejderne også været gode til dele tips og tricks til, hvordan de bedst udnytter den store fleksibilitet ved online kurser og får det forankret i deres hverdag. F.eks benyttede en medarbejder sin transporttid på at lytte til online kurserne.

Vingmed ser online kurserne på GoLearn’s platform, som de oplever som brugervenlig og nem at komme i gang. Her har Vingmed også adgang til GoLearn’s Learning Analytics, hvor de løbende følger med medarbejdernes udvikling ved at se, hvilke og hvor mange kurser medarbejderne ser.

3. RESULTAT:

Sender ikke medarbejdere på fysiske kurser i Office 365

Vingmed har oplevet, at GoLearn’s e-læring og den fleksibilitet, som følger med, har fungeret virkelig godt for deres virksomhed.

gåsetegn

“Det har det været en kæmpe succes at udrulle GoLearn, da vores medarbejdere er begejstrede og bruger det meget. Derfor sender vi ikke længere vores medarbejdere afsted på fysiske kurser i Office 365.”

bente

Bente Fabricius

HR Manager hos Vingmed

Fordi de har haft så stor succes med at udrulle online kurserne i Office 365 til deres medarbejdere, så har det givet Vingmed blod på tanden til at udrulle endnu flere online kurser fra GoLearn til deres medarbejdere. Her vil deres næste fokus være på kurser i trivsel og arbejdsglæde.

GoLearn er altså blevet en uundværlig del af Vingmeds kompetenceudviklingstilbud, som sikrer, at de kan leve op til deres satsning og strategi om uddannelse af hele virksomheden.

BRANCHE

Medicinal

ANTAL LICENSER

34

KURSUSOMRÅDER

Ledelse

Performance & Trivsel

GDPR

Office 365

AFSPILLER KURSERNE I

GoLearn’s LMS

GRATIS DEMOKONTO

Skal vi hjælpe din virksomhed med at skabe en digital læringskultur?

Vil du gerne teste, om vores e-learning kunne været noget for dine medarbejdere? Så rekvirer en gratis demokonto og test vores online kurser i ro og mag ved at klikke nedenfor.