VIRKSOMHEDSCASE

Securitas

  • Behov for opkvalificering i Office 365-programmerne
  • Afspiller online kurserne på GoLearns platform
  • Større frihed til deres medarbejdere (som kan se kurserne, når det passer dem)
  • Kurser i høj kvalitet og med dygtige undervisere
ANTAL ANSATTE

1.000

Securitas’ medarbejdere havde længe efterspurgt træning i Office 365-pakken, så de kunne arbejde mere hjemmevant i programmerne.

Securitas oplevede dog, at det var udfordrende at sende deres medarbejdere på fysiske kurser, da de ikke kunne få det til at passe ind i hverdagen. Derfor har Securitas længe været på udgik efter e-læring, som kunne give deres medarbejdere den læring og fleksibilitet, de efterspurgte. 

Securitas valgte GoLearn, fordi de mener, at online kurserne har en høj faglighed og kvalitet, som gør, at de kan opkvalificere deres medarbejdere i Office 365. Deres mål med kurserne er også at kompetenceafdække deres medarbejderes styrker og svagheder, så de ved, hvor de skal sætte ind og hjælpe medarbejderne til bedre at kunne løse deres arbejdsopgaver. 

HAR KØBT ADGANG TIL
securitas logo
securitas billede

“Vi kunne mærke, at de ansatte i vores organisation higede efter træning i Office-produkterne. Vi afsøgte e-læring, da vi slipper for at undvære medarbejderne en hel dag, og det giver en frihed til at opkvalificere sig, når det passer ind i hverdagen. Efter vi havde afsøgt markedet faldt vores valg på GoLearn, da kvaliteten er rigtig høj i forhold til indhold, hvor det er nogle dygtige undervisere, der formidler det. Derudover er brugerfladen rigtig god og brugervenlig, hvilket er meget vigtig for os.

”Jeg er lidt forelsket i, at man kan se videoerne igen og igen – præcis når det passer ind i den travle hverdag. Det er utrolig nemt at gå ind og finde præcis den sekvens, som man ønsker træning i.”

jonas securitas

Uddannelseschef, Securitas

Jonas Tradsborg

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG