VIRKSOMHEDSCASE

FOA

  • Akut behov for ledelsesværktøjer til deres arbejdsformænd
  • Afspiller online kurserne på GoLearns platform
  • Fleksibel løsning, der passer til en travl hverdag
  • Mulighed for udvælge og se online kurserne igen og igen
  • Dygtige undervisere
ANTAL ANSATTE

374

Behovet for e-læring opstod hos FOA, da deres nyvalgte arbejdsformænd akut havde brug for ledelsesværktøjer, så de kunne få en god start i deres nye lederrolle. 

Førhen sendte FOAs HR-afdeling arbejdsformændene på fysiske kurser, men deres oplevelse er nu, at arbejdsformændene har for travlt til at kunne tage tid ud af kalenderen til et fysisk dagskursus. 

FOA valgte GoLearn, fordi de her kunne give arbejdsformændene nogle redskaber, som de kunne tage i brug med det samme, og det var tiltalende, at de selv kan vælge at se de online kurser, som er relevante for dem her og nu. Hertil tilkøbte FOA også adgang til online kurserne i Office 365, da de også oplevede, at der var behov for opkvalificering på dette område. 

HAR KØBT ADGANG TIL

Ledelse og Office 365

foa
foa RIGTIGT

”Vores nyvalgte arbejdsformænd havde et akut behov for undervisning i ledelse. Vi ledte derfor efter en løsning, så de kunne få nogle værktøjer med det samme, og som passede ind i deres travle hverdag. Vi valgte GoLearn, fordi det er hurtigt at gå til, de har nogle dygtige undervisere, og så kan du vælge at se lige netop det, som er relevant for dig her og nu.”

”GoLearn tiltalte os, fordi de har nogle dygtige undervisere og kurserne er opdelt i spiselige bidder, så du kan nøjes med at se en enkelt video eller kapitel, når det passer ind i hverdagen – og så har du også mulighed for at se kurserne igen og igen efter behov.”

Gitte Hansen

HR-konsulent, FOA

Gitte Hansen

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG