VIRKSOMHEDSCASE

Mariendal Electrics

  • Styrker medarbejdernes kompetencer i ledelse og Office 365
  • Afspiller online kurserne på GoLearns platform
  • Online kurserne giver en fælles referenceramme for hele organisationen – og opkvalificerer ikke kun den enkelte 
  • Kurserne er tiltalende og overskuelige
  • Fornuftig pris
ANTAL BRUGERE

50

Størstedelen af Mariendal Electrics’ medarbejdere er driftfolk og har derfor ikke tidligere beskæftiget sig indgående med ledelse eller IT-programmer som Office 365. 

Derfor ønskede Mariendal Electrics at styrke deres medarbejderes kompetencer inden for disse områder, så de kunne komme godt for start med deres nye arbejdsopgaver eller i deres nye lederrolle. Mariendal Electrics ønskede dog også at give medarbejderne en fælles referenceramme, så arbejdet i Office 365 og med de forskellige ledelsesdiscipliner blev gjort ensartet – og dette opnåede de ikke ved at sende enkelte medarbejdere på fysiske kurser. 

De var derfor på udkig efter e-læring, som kunne leve op til deres behov. Efter at have afsøgt markedet for e-læring, valgte de at gå med GoLearns løsning, fordi online kurserne er tiltalende, overskuelige og har en fornuftig pris. 

HAR KØBT ADGANG TIL

Ledelse og Office 365

mariendal logo 1
mariendal billede

”Størstedelen af vores medarbejdere er driftfolk, og derfor har det været en udfordring for os at få dem godt indkørt i enten deres nye rolle som leder eller digitale programmer som Microsoft Office 365. Det var også vigtigt for os, at medarbejderne blev klædt fælles på, og at vi kunne flytte os sammen, så det ikke kun var de enkelte medarbejdere, der havde været afsted på et fysisk kursus.”

”Vi har været i kontakt med mange udbydere inde fra e-læringsbranchen, og vi valgte GoLearns e-læring, fordi kurserne er tiltalende, overskuelige og kan give en fælles referenceramme til vores medarbejdere – og prisen er fornuftig.”

Anne madsen

HR-chef, Mariendal Electrics

Anne Madsen

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG