VIRKSOMHEDSCASE

BankInvest

  • Kompetenceudvikling, der kunne leve op til medarbejdernes forskellige behov og ønsker
  • Afspiller online kurserne på GoLearns platform
  • Online kurserne kan ses, når og hvor som helst
  • Kurser i høj kvalitet
  • Dygtige og erfarne undervisere
ANTAL BRUGERE

110

BankInvest ønskede at tilbyde kompetenceudvikling til deres ledere, der kunne leve op til deres forskellige behov og ønsker – og som også kunne sikre en ensartet træning i ledelsesdisciplinerne. 

BankInvest fandt frem til, at fysisk undervisning og kurser ikke kunne leve op til disse krav, og derfor afsøgte de markedet for e-læring. Det gav dem nemlig mulighed for at tilbyde en online værktøjskasse til deres ledere, som de kunne tilgå, når behovet opstod. 

BankInvest valgte GoLearns e-læring, fordi kurserne har et højt fagligt niveau med nogle erfarne undervisere. Hertil valgte BankInvest også at tilkøbe e-læring i Office 365, da de identificerede, at der også var et behov for træning i disse programmer blandt deres medarbejdere.  

HAR KØBT ADGANG TIL

Ledelse og Office 365

bankinvest
bankinvest billede

”Det var vigtigt for os, at vores medarbejdere fik en værktøjskasse, som kunne leve op til deres forskellige behov for læring og udvikling. Vi valgte at benytte GoLearn, da det er en fleksibel løsning – hvor kurserne kan ses, når og hvor som helst – og så har deres kurser en høj kvalitet med nogle erfarne undervisere.”

”GoLearns kurser har en høj kvalitet, og det er nogle erfarne og dygtige undervisere, som giver dig gode råd og konkrete tips til dit daglige arbejde.”

annettel

Chef for HR og Service, BankInvest

Annette Ladegaard

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG