VIRKSOMHEDSCASE

AVAS er godt i gang med at effektivisere og tilbyde mere efteruddannelse til deres medarbejdere med hjælp fra GoLearn

  • Udvidet deres uddannelsestilbud, så de kan sikre høj trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne
  • Kommet godt i gang med at uddanne deres medarbejdere på en digital og effektiv måde.
  • Slipper for at tage deres medarbejdere ud af driften flere dage, fordi de skal på kursus
1. UDFORDRING:

Ønske om mere efteruddannelse - på en smartere og mere effektiv måde

AVAS, der er en større nordjysk transportvirksomhed med ca. 130 ansatte, har altid – ligesom resten af vognmandsbranchen – kørt deres processer og drift meget analogt.

Men efter at have vækstet kraftigt i både antal ansatte og kunder, så ønskede AVAS at gennemgå en større digitalisering af deres processer. Både for at kunne imødekomme deres kunders forventninger og behov, men også for (fortsat) at være en attraktiv arbejdsplads for både eksisterende og kommende medarbejdere.

Derfor ville AVAS i deres digitalisering af virksomheden også fokusere på at udvide deres kompetenceudviklingstilbud, som tidligere hovedsageligt bestod af fysiske kursusforløb.

Udfordringen med de fysiske kursusforløb har dog for AVAS været, at det var svært at tage medarbejderne ud af driften én eller flere dage på forskellige tidspunkter, hvilket også ville være enormt omkostningstungt.

AVAS oplevede også til MUS-samtalerne, at der var stor efterspørgsel på mere efteruddannelse, hvilket man også ønskede at være lydhør over for.

AVAS så det altså som nødvendigt, at de fandt en kompetenceudviklingsløsning, der kunne leve op til deres krav, for at kunne holde trivslen og arbejdsglæden intakt hos deres medarbejdere – og ikke mindst for at tiltrække nye medarbejdere.

2. LØSNING:

Prisvenlige og fleksible online kurser

AVAS var derfor på udkig efter en e-læringsløsning, fordi det kunne imødekomme alle deres behov:

  • Det er fleksibelt, så medarbejderne kan tage det, når det passer ind i hverdagen
  • Det er omkostningseffektivt, så de kan efteruddanne samtlige af deres medarbejdere til en brøkdel af prisen for fysiske kurser

Samtidig kunne e-læring også understøtte den udvikling, som virksomheden er i gang med, hvor de både vil effektivisere deres processer med digitale løsninger og dygtiggøre deres medarbejdere på dette område.

AVAS valgte her at indkøbe GoLearn’s løsning, fordi kurser er lettilgængelige, spiselige og i tårnhøj kvalitet med nogle af landets førende fageksperter.

Medarbejderne hos AVAS oplever også, at kurserne har et højt fagligt indhold og er praksisnære, så læringen i kurserne er lette at relatere til deres hverdag og anvende efterfølgende.

AVAS har i deres implementering af kurserne forsøgt at udvælge obligatoriske kurser – for eksempel online kurset i GDPR – som medarbejderne skal gennemføre, og det har de haft god succes med.

Derudover har AVAS også været glade for at benytte sig af GoLearn Live, som er nogle gratis læringsforløb, der består af udvalgte online kurser fra GoLearn og live online træningssessioner med nogle af landets dygtigste undervisere.

GoLearn Live har nemlig gjort det nemt for AVAS at tilbyde nogle spændende undervisningsforløb (med undervisere som bl.a. OL-guldvinder Eskild Ebbesen) til deres medarbejdere, så de ikke selv skal opfinde den dybe tallerken og strukturere nogle forløb til deres medarbejdere.

AVAS ser online kurserne på GoLearn’s platform, som de synes er ligetil og meget brugervenlig. Her har de også adgang til GoLearn’s Learning Analytics, hvor de let kan følge med i, hvor mange kurser medarbejderne ser, og hvilke de har gennemført.

3. RESULTAT:

Udvidet og effektiviseret deres uddannelsestilbud

Med GoLearn har AVAS udvidet deres kompetenceudviklingstilbud, så de (fortsat) kan sikre høj trivsel og arbejdsglæde blandt deres medarbejdere – og det hjælper dem både med at fastholde og tiltrække nye medarbejdere.

gåsetegn

“GoLearn er et vigtig skridt på vejen, for at vi kan uddanne og opkvalificere vores medarbejdere på en god og effektiv måde.”

sonny

Sonny Bejlegaard Nielsen

Projektleder hos AVAS

GoLearn er en vigtig del af processen for AVAS om at effektivisere og tilbyde mere efteruddannelse til deres medarbejdere, så de (også) kan have en konkurrencedygtige organisation og medarbejdergruppe i fremtiden.

BRANCHE

Transport

ANTAL LICENSER

22

KURSUSOMRÅDER

Ledelse

Performance & Trivsel

GDPR

Office 365

AFSPILLER KURSERNE I

GoLearn’s LMS

GRATIS DEMOKONTO

Skal vi hjælpe din virksomhed med at skabe en digital læringskultur?

Vil du gerne teste, om vores e-learning kunne været noget for dine medarbejdere? Så rekvirer en gratis demokonto og test vores online kurser i ro og mag ved at klikke nedenfor.