VIRKSOMHEDSCASE

Agramkow Fluid Systems

  • Brugertræning til deres medarbejdere i Office 365
  • Afspiller online kurserne på GoLearns platform
  • Fleksibilitet – ingen ventetid og kurserne kan ses, når behovet opstår
  • Erstatning for fysiske kurser
  • Fornuftig pris
ANTAL ANSATTE

119

Agramkows medarbejdere har efterspurgt kompeteneceudvikling inden for Office 365, som de ønskede at blive opkvalificerede i. 

Men Agramkow oplevede, at der ofte opstod logistiske udfordringer, når de ville sende deres medarbejdere på fysiske kurser – og det var også problematisk med ventetiden på kurserne, da deres medarbejdere havde akut brug for viden om og træning i Office 365-progammerne.

De var derfor på udkig efter e-læring, der kunne erstatte den fysiske undervisning. Deres valg faldt på GoLearn, fordi online kurserne er let tilgængelige, fleksible, og medarbejderne har mulighed for selv at udvælge det indhold, som er relevant for netop dem – til en god pris. 

HAR KØBT ADGANG TIL

Ledelse og Office 365

agramkow logo
agramkow billede2

”En del af vores medarbejdere efterspurgte træning og kurser i Microsoft Office 365, men det var ofte en udfordring at afse en hel arbejdsdag til et kursus, og at de ikke kunne få undervisning, lige når behovet opstod. Vi valgte GoLearn, fordi det er fleksibelt, og de har nogle gode kurser til en fornuftig pris.”

”Med GoLearn kan vi erstatte den fysiske brugertræning af vores medarbejdere i Office 365. Det giver nemlig så god mening, at vores medarbejdere kan sidde hjemme eller på arbejdspladsen og følge undervisningen i deres eget tempo og se de lektioner, som er relevante for netop dem.”

mp

HR Manager, Agramkow Fluid Systems

Marianne Plougstrup

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG