VIRKSOMHEDSCASE

Aalborg Universitet

  • Fleksibilitet (så flere kan finde tid til at efteruddanne sig) 
  • Afspiller online kurserne i eget LMS
  • Bred vifte af kompetenceudvikling til alle 5.000 medarbejdere
  • Dygtige undervisere
  • Økonomisk fordelagtig løsning
ANTAL BRUGERE

5.000

Aalborg Universitet har en strategi for deres kompetenceudvikling af medarbejdere, som har høj prioritet hos dem.

De stødte dog ofte ind i udfordringer med lav mødedeltagelse og afbud, når de afholdte kurser og udviklingsforløb, fordi deres ansatte har en travl hverdag, hvor der ofte ikke er tid til at tage en hel dag ud af kalenderen. 

Økonomien er også en udfordring for dem, da der ikke er råd til sende alle medarbejdere på kurser. De så e-læring som fordelagtigt for dem, da det er en fleksibel og billigere løsning, som giver dem mulighed for tilbyde kompetenceudvikling til alle deres medarbejdere.

HAR KØBT ADGANG TIL

Ledelse og Office 365

Aalborg universitet logo
Aalborg universitet23

”I vores organisation lægger vi stor vægt på kompetenceudvikling af vores medarbejdere, og derfor skal vi give dem de bedste muligheder for at kunne udvikle sig. Vi valgte GoLearn, fordi det var ligetil, fleksibelt, og de havde nogle dygtige undervisere på deres kurser.”

”Vi kan anbefale GoLearn til andre, fordi vi oplevede, at deres undervisere formåede at finde en balance mellem det faglige og formidlingsmæssige. Derudover har GoLearn for os været nemme at samarbejde med, og vi fik hurtig respons på vores spørgsmål.”

tinebjørka

Specialkonsulent, Aalborg Universitet

Tine Bjørka

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG