WHITE PAPER

10 gode grunde til at anvende e-learning i din kompetenceudvikling

  • De 10 vigtigste grunde til at anvende e-learning i din virksomheds komptenceudvikling
  • Hvorfor e-learning øger din medarbejderes motivation for at lære
  • Hvordan e-learning kan være en hjælpende hånd til HR og deres udviklingsopgaver
  • Hvordan du med e-learning kan tilbyde efteruddannelse til alle medarbejdere i din virksomhed – og ikke kun de få
cover 10 gode grunde

Corona-pandemien har medført, at danske virksomheder benytter online kurser og e-learning til deres hjemsendte ansatte, så de kan bruge tiden fornuftigt på opkvalificering. Dette har inspireret en lang række virksomheder til at anvende online kurser langt mere omfattende i deres kompetenceudvikling. Ganske enkelt fordi der er et stort potentiale i det.

Men mange virksomheder formår ikke at drage fordel af online kursers potentiale. Fordi de glemmer at behovsafdække og finde ud af, hvad medarbejderne har brug for i deres kompetenceudvikling.

 I dette white paper lister vi de 10 vigtigste grunde til at benytte online kurser i din virksomheds kompetenceudvikling. Når du har læst dette white paper, vil du være bedre rustet til at vurdere, om online kurser kan opfylde dine medarbejderes behov – og om det skal være en del af jeres kompetenceudvikling.

elis logo
securitas3
aalborg uni
iss

Download White Paperet nu

gul
rolf12345

Vi har hjulpet over 1.000 danske virksomheder med at implementere en digital læringskultur. Vi sidder klar til at hjælpe din organisation i gang med e-learning.

eller spar med os gratis ved at ringe på tlf. 7060-5558