LÆR AF OFFICE EKSPERTERNE

18 online kurser

Kunne du tænke dig at få det sorte bælte i Excel?

Er du ny i Excel, vil du hurtigt løfte dine kompetencer med grundkurset i Excel.

Kæmper du med en specifik udfordring inden for eksempelvis vandfaldsdiagrammer, datavalidering eller pivottabeller, så finder du hurtigt svaret i et af vores seks Excel kurser.

Er du allerede rutineret i Excel og arbejder hjemmevant med programmets mange funktioner, kan du glæde dig til at blive udfordret i de mere avancerede Excel kurser.

Vi har Danmarks største udvalg af Excel kurser, så uanset hvad niveau du befinder dig på, så har vi et kursus til dig.

Se alle Excel kurserne

Online Microsoft Office kurser Excel computer

Genvind kontrollen over din Outlook indbakke

Har du mistet kontrollen over din indbakke, og kender du den stressende følelse af at mangle overblikket i din hverdag?

Genvind kontrollen og få mere tid i hverdagen blot ved hjælp af de rigtige indstillinger, gode arbejdsmetoder og ekspertens gennemprøvede og effektive tips.

Kurset vil med garanti spare dig tid hver eneste dag og øge din effektivitet. Målet er en tom indbakke hver dag, så du opnår et stress-frit forhold til din indbakke.

Se alle Outlook kurserne

Kurser online i Outlook Microsoft Office pakken macbook GoLearn

Vil du lave PowerPoints med WOW-effekt?

Har du behov for hjælp til at komme i gang med programmet, eller søger du gode råd til, hvordan du bliver en god PowerPoint formidler?

Måske har du allerede et godt kendskab til PowerPoint? Med ekspertens hjælp vil du kunne løfte dine præsentationer op på et helt nyt niveau, der slår benene væk under dit publikum.

Med 4 forskellige PowerPoint kurser lærer du alle de tips & tricks, der skal til for at lave PowerPoint præsentationer med wow-effekt, der får dit publikum til at tabe kæben.

Se alle PowerPoint kurserne

PowerPoint kursus Microsoft Office online på nettet undervisning læring e-learning

Aldrig mere problemer med Word dokumenter

Rigtig mange arbejder i Word til hverdag, men det er sjældent uden udfordringer med sideskift der driller, problemer med at indsætte sidefod på side 2, eller hvordan man nu lige laver en indholdsfortegnelse.

Word er fyldt med fantastiske funktioner, der kan hjælpe dig med at skabe flotte, velfungerende og let overskuelige dokumenter. Når du først har fået kendskab til, hvordan du bruger disse funktioner effektivt, vil du vide præcis, hvordan du legende let arbejder med referater, rapporter og store dokumenter i Word.

Se alle Word kurserne

Lær at bruge Word online Microsoft Office pakken e-learning læring

Mere end 1.100+ danske virksomheder bruger GoLearn

Stor virksomhed testimonial elsker Office microsoft kurser læring kursus online
rengøringsvirksomhed elsker office kurser hos golearn microsoft kursus online
Rejseselskab ser office kurser microsoft
Bil firma selskab elsker microsoft office online kurser
avis elsker online microsoft kursus læring undervisning
kamera gigant elsker microsoft office kursus
magasin elsker microsoft office kurser læring online
Store og mindre virksomhed bruger microsoft office online kurser
Mange virksomheder firmaer bruger microsoft office online kurser læring
ONLINE KURSER PÅ GOLEARN

Hvordan fungerer det?

Tilmeld dig og kom igang med det samme – GoLearn kræver nemlig ingen implementering.

Så snart du opretter dig som medlem får du tilsendt dit personlige log-in og din læring kan begynde, øjeblikkeligt.

Det har aldrig været lettere at løfte dine kompetencer: Du kan nemlig se online kurserne på både PC/ MAC, SmartPhone eller tablet. Se dem på alle tidspunkter af døgnet, lige der hvor det passer dig bedst.

Som medlem kan du frit vælge og vrage imellem alle vores Office kurser.
Vil du styrke dine kompetencer i Excel? Find det kursus der matcher dit niveau og få straks hjælp til dine udfordringer. Udvælg og se præcist de dele af kurset, der er relevant for dig – sådan undgår du at spilde tid på undervisning om noget, du allerede ved i forvejen.

Alle kurserne er delt op i korte og overskuelige videolektioner, så du nemt kan se en video når det passer ind i en travl hverdag.

Kurset afsluttes med en test hvor du kan opnå en certificering, som du kan benytte på din LinkedIn profil, dit CV eller lignende.

Glæd dig over din ubegrænsede adgang til timevis af online undervisning i høj kvalitet.

Du kan forvente, at alle kurserne er opdaterede med de seneste funktioner, og når der kommer nye kurser inden for Office, har du selvfølgelig også ubegrænset adgang til dem.
Skulle du opleve problemer af nogen art, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe med en god løsning.

Du bliver tilfreds med vores kurser – med garanti. Ellers får du alle pengene tilbage med vores 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

Online kursus eksempel på Excel ligning formel Pivot tabel
Online kursus eksempel på Excel ligning formel Pivot tabel

Seks grunde til at vælge GoLearn

Office 2013, 16 og 365

Uanset hvilken version af Office du benytter, er Golearns Office kurser til dig. Kurserne bliver løbende opdateret, så du altid er up-to-date, med alle de nyeste funktioner og opdateringer inden for Microsoft Office.

Løbende nye kurser

Glæd dig til at der kommer flere og flere kurser. Så længe Microsoft udvikler deres Office programmer, vil vi blive ved at lave nye kurser til dig, der gerne vil være klædt på til at arbejde effektivt i Office.

Se alle kurserne igen og igen

Når pivottabellerne driller i Excel, eller du ikke kan huske, hvordan du opretter autosignaturen i Outlook, så kan du til enhver tid gense alle videoerne og bruge kurserne som et "opslagsværk".

Se kurser på mobil, tablet og PC/Mac

Kurserne er lavet, så du kan se dem lige der, hvor du er og når det passer ind i din dag: På kontoret, i toget eller på ferien. Alle kurserne er delt op i mindre bidder, der kan ses, når det passer ind i hverdagen.

Lavet af danske eksperter

Vi har samlet Danmarks skarpeste eksperter til at undervise dig. Udvælg de dele af kurset, der er relevant for dig. På den måde undgår du at spilde tid på undervisning om noget, du allerede ved i forvejen.

Lær præcis hvor og når du vil

Vælg selv tempoet og få din læring, hvor og når det passer dig. Få den nye viden straks, når du skal bruge den og anvend kurserne som et effektivt opslagsværk, når du sidder med konkrete opgaver.

Se et gratis eksempel fra et af vores Office kurser

Klik på play-knappen nedenfor og få en smagsprøve på Golearns online kurser i Office.

Afspil Online kursus Office Microsoft pakken
BLIV CERTIFICERET

Personligt Golearn certifikat efter hvert kursus

Office kurserne afsluttes med en test, der er udviklet af instruktøren på kurset.

Ved bestået test opnår du et personligt GoLearn-certifikat, som du med fordel kan bruge eksempelvis på din LinkedIn profil eller dit CV.

Certifikat online kursus GoLearn Office microsoft
Opdel online kursus spis i små bidder
LÆRING I SMÅ BIDDER

Altid opdelt i korte og overskuelige lektioner

GoLearns kurser er altid opdelt i flere korte videolektioner. På den måde kan du altid lige nå en kort video, selvom du har en travl hverdag.

Vi gør os umage for, at du let kan afkode, hvad videoen handler om. Så du aldrig føler, at du har spildt tid på et langt kursus uden, at få den viden, du søgte.

Opdel online kursus spis i små bidder
GOLEARN BUSINESS

GoLearn passer perfekt til din virksomhed

Kræver ingen implementering

GoLearn kræver ingen installation. Med et personligt Log-In kan læringen begynde øjeblikkeligt. Kurserne kan ses på både PC, MAC, SmartPhone eller tablet på alle tidspunkter af døgnet, så læring kan tilpasses en travl arbejdsdag.

Væsentligt billigere end fysiske kurser

Hvor et traditionelt fysisk dagskursus ofte koster 4-5000 kr. pr. medarbejder kan Golearn medlemmer få fuld adgang til samtlige kurser i Outlook, Excel, Word og Powerpoint for blot en brøkdel af prisen.

Gør dine medarbejdere mere effektive, uden at undvære dem

Undgå at sende dine medarbejdere ud af kontoret i en eller to hele dage. Giv samtidig vidensbegærlige medarbejdere mulighed for at styrke deres faglighed i fritiden.

30-dages fuld tilfredshedsgaranti: Du bliver tilfreds med vores kurser, med garanti.
Ellers får du alle pengene tilbage inden for 30 dage.