GRATIS WEBINAR

Microsoft Outlook webinar: Sådan sparer du 30 minutter hver dag!

Afholdes: 24. april kl. 10 - 11

Beskrivelse af webinaret

Niveau: Lettere øvede

Varighed: 1 time

I dette webinar vil du lære mere om disse 6 emner.

  • Lær hvordan du fjerner forstyrrelser fra Outlook
  • Hvordan du effektivt håndterer indkomne mails
  • Mange små tips som hver dag kan spare dig for 5-10 min
  • Masser af konkrete eksempler og værktøjer

Kunne du tænke dig at spare 30 minutter hver dag? Så skal du deltage i dette gratis webinar, hvor Outlook-eksperten, Ulrik Minet, giver dig en række praktiske tips til, hvordan du arbejder smartere i Outlook. Dette webinar er et must-see for alle, der arbejder med Outlook som en fast del af deres hverdag. Forbered dig på et underholdende webinar fyldt med AHA-oplevelser!

Hvad er et webinar og hvordan deltager jeg?
Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du deltager direkte via internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Til stede vil være en oplægsholder og en vært, som sammen guider dig igennem et spændende emne. Undervejs kan du stille spørgsmål til oplægsholderen skriftligt via en chat og chatte med de øvrige webinar-deltagere. Det er gratis at deltage på dette webinar, og du kan deltage via din PC/Mac eller din smartphone.

Webinaret bliver afholdt live og bliver ikke optaget, så det vil derfor ikke være muligt at (gen)se efterfølgende. Husk, derfor at skrive webinaret ind i din kalender, så du ikke misser det. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tilmeld dig webinaret gratis

Afholdes: 24. april kl. 10 - 11

Bemærk venligst: Du ved tilmeldelse automatisk bliver tilmeldt GoLearns nyhedsbrev.
Afholdes ved minimum 30 deltagere

Dine værter er:

Ulrik Minet
Outlook ekspert

Ulrik Minet ejer og leder Best Practice Education, der igennem 20 år har specialiseret sig i skabe øget værdi og vækst igennem træning i effektive arbejdsmetoder. Outlook programmet er omdrejningspunktet for mange danskeres daglige planlægning. Derfor starter rejsen ofte i dette program og det mindset, der kræves for, at Outlook bliver et værktøj til effektivitet frem for en stressende faktor. Ulrik ligger han stor vægt på at træne hans kursister i en ”Best Practice” tankegang der kan skabe mere værdi og optimal effektivitet i hverdagen.

Tue Lindblad
Webinar Vært

Tue Lindblad er co-founder af GoLearn og din vært under dette webinar. Tue har tidligere arbejdet hos Microsoft og er en habil bruger af Office-pakken.