GRATIS WEBINAR

5 tips til hvordan du får et stressfrit forhold til din Outlook indbakke

Afholdes: 24. april kl. 14.00 - 15.00

Beskrivelse af webinaret

Niveau: Lettere øvede

Varighed: 1 time

I dette webinar vil du lære mere om disse 4 emner.

  • Hvordan du laver en ny simpel mappestruktur, der giver dig bedre overblik
  • Hvordan du opsætter automatiske regler i Outlook
  • Hvordan du opnår en tom indbakke hver dag!
  • 5 ”hurtige trin” der sparer dig 15-20 minutter hver dag

Dette webinar er for dig, der vil genvinde kontrollen over din Outlook indbakke!
Hvor mange mails modtager du hver dag? 20, 50, 100 eller 300? Har du et effektivt system til at håndtere disse mails sikkert og effektivt? I dette webinar giver Outlook-eksperten, Ulrik Minet, dig 5 tips til, hvordan du genvinder kontrollen over din indbakke og siger farvel til ”e-mail stress”! Forbered dig på et underholdende webinar fyldt med AHA-oplevelser!

Hvad er et webinar, og hvordan deltager jeg?
Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du deltager direkte via internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Til stede vil være en oplægsholder og en vært, som sammen guider dig igennem et spændende emne. Undervejs kan du stille spørgsmål til oplægsholderen skriftligt via en chat og chatte med de øvrige webinar-deltagere. Det er gratis at deltage på dette webinar, og du kan deltage via din PC/Mac eller din smartphone.

Webinaret bliver afholdt live og bliver ikke optaget, så det vil derfor ikke være muligt at (gen)se efterfølgende. Husk, derfor at skrive webinaret ind i din kalender, så du ikke misser det. Vi glæder os til at byde dig velkomme.

Tilmeld dig webinaret gratis

Afholdes: 24. april kl. 14.00 - 15.00

Bemærk venligst: Du ved tilmeldelse automatisk bliver tilmeldt GoLearns nyhedsbrev.
Afholdes ved minimum 30 deltagere

Dine værter er:

Ulrik Minet
Outlook ekspert

Ulrik Minet ejer og leder Best Practice Education, der igennem 20 år har specialiseret sig i skabe øget værdi og vækst igennem træning i effektive arbejdsmetoder. Outlook programmet er omdrejningspunktet for mange danskeres daglige planlægning. Derfor starter rejsen ofte i dette program og det mindset, der kræves for, at Outlook bliver et værktøj til effektivitet frem for en stressende faktor. Ulrik ligger han stor vægt på at træne hans kursister i en ”Best Practice” tankegang der kan skabe mere værdi og optimal effektivitet i hverdagen.

Tue Lindblad
Webinar Vært

Tue Lindblad er co-founder af GoLearn og din vært under dette webinar. Tue har tidligere arbejdet hos Microsoft og er en habil bruger af Office-pakken.