Prøv gratis i 7 dage
(eller få adgang til hele dit team)

Månedlig

Enkeltlicens

299 kr

+ moms pr. måned

plane

Ubegrænset adgang til alle office kurser

Adgang til alle kommende office kurser

Certificering efter hvert kursus

Prøv gratis i 7 dage

Ingen binding
Spar 20%

Årlig

Enkeltlicens

250 kr

+ moms pr. måned (betalt årligt)

plane

Ubegrænset adgang til alle office kurser

Adgang til alle kommende office kurser

Certificering efter hvert kursus

Prøv gratis i 7 dage

Spar 588 kr + moms per enkeltlicens årligt

Business

5+ licenser

Kontakt os  

Få et uforpligtende tilbud

plane

Få væsentlig volumenrabat

Ingen implementering

Enkel betaling med faktura / EAN

Læs mere

 

GoLearn er bl.a. kendt fra:

Tilfreds eller pengene tilbage

Du bliver tilfreds med vores kurser, det vil jeg garantere.
Skulle du mod forventning ikke blive tilfreds så tilbyder vi, at du kan få alle pengene tilbage indenfor de første 30 dage.

Martin Thorborg

Partner i GoLearn.dk

Martin thorborg tilfreds garanti tilfredshedsgaranti online office kursus microsoft læring e-learning
FEATURES

Her er hvad du får

Få meget mere for pengene

Hvor et traditionelt fysisk dagskursus ofte koster op til 4-5000 kr. kan Golearn medlemmer få fuld adgang til samtlige online kurser i Outlook, Excel, Word og Powerpoint for blot en brøkdel af prisen.

Læring når du vil

Vælg selv tempoet og få din læring, hvor og når det passer dig. Få den nye viden straks, når du skal bruge den og anvend online kurserne som et effektivt opslagsværk, når du sidder med konkrete opgaver.

Nem og hurtig implementering

GoLearn kræver nemlig ingen installation. Med et personligt Log-In kan læringen begynde øjeblikkeligt fra en hvilken som helst platform.

Kurser af danske eksperter

Bliv undervist af Danmarks skarpeste eksperter indenfor Office. Udvælg de dele af kurset, der er relevant for dig. På den måde undgår du at spilde tid på undervisning om noget, du allerede ved i forvejen.

Se kurserne så ofte du vil

Når pivottabellerne driller i Excel, eller du ikke kan huske, hvordan du opretter autosignaturen i Outlook, så kan du til enhver tid gense alle videoerne og bruge kurserne som et online "opslagsværk".

Løbende nye kurser

Glæd dig til at der kommer flere og flere kurser. Så længe Microsoft udvikler deres Office programmer, vil vi blive ved at lave nye online kurser til dig, der gerne vil være klædt på til at arbejde effektivt i Office.

Bliv mere effektiv, uden at forlade din kontorstol

Undgå at rive en eller to hele dage ud af en, i forvejen travl kalender. Løft dine kompetencer når det passer ind i din hverdag, uanset om du har et par timer eller kun 10 minutter til rådighed.

Online kurser til Office 2013, 2016 og til Office 365

Uanset hvilken version af Office du benytter, er Golearns Office kurser til dig. Kurserne bliver løbende opdateret, så du altid er up-to-date, med alle de nyeste funktioner og opdateringer inden for Microsoft Office.

Se kurserne på mobil, tablet og PC/Mac

Kurserne er lavet, så du kan se dem lige der, hvor du er og når det passer ind i din dag: På kontoret, i toget eller på ferien. Alle kurserne er delt op i mindre bidder, der kan ses, når det passer ind i hverdagen.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan virker et online kursus?

Et online kursus betyder, at du i høj grad kan skræddersy din egen indlæring. Du kan tage kurserne når du vil og i det tempo der passer til dig. Du kan skabe din egen individuelle læring ved at udvælge specifikke kapitler fra forskellige kurser eller nøjes med at tage dele af et kursus. Har du brug for at efterprøve teknikker eller reflektere over kursernes indhold, kan du blot sætte kurset på pause, indtil du er klar igen.

Skal man være rutineret Officebruger for at få udbytte af kurserne?

Slet ikke. Vi har kurser til alle niveauer både begynderkurser og avancerede kurser. Niveauet på kurset fremgår af hver enkelt kursusbeskrivelse.

Hvilken Office version passer kurserne til?

Kurserne lavet så det passer til Office 2013, 2016 og Office 365.
Arbejder du på Mac kan du også bruge langt det meste indhold i disse kurser, selvom de er lavet primært på og til PC. Funktionerne i Office 2016/365 til PC og Office 2016/365 til Mac er 97-98% identiske.

Hvor mange kurser er der?

Lige nu kan du se 6 forskellige Excel kurser, 4 PowerPoint kurser, 1 Word og 1 Outlook kursus. Der kommer løbende flere kurser til både indenfor de allerede repræsenterede programmer og indenfor andre Microsoft Office programmer.

Binder jeg mig resten af mit liv?

Nej, selvfølgelig gør du ikke det. Hos GoLearn.dk betaler du for enten én måned (uden binding) eller et år ad gangen.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Ønsker du at opsige dit abonnement, skal du gå ind under “Min profil” og derefter “Ordrer”, hvor der er en knap, der hedder “Opsig abonnement”. Denne skal du trykke på, og så er dit abonnement opsagt. Når du opsiger, vil du forsat have adgang ind til den betalte periode ophører, hvorefter dit abonnement annulleres.