GOLEARN FOR VIRKSOMHEDER

Styrk jeres lederteam via effektiv e-learning

Gør jeres ledere endnu dygtigere og klæd dem på til at skabe effektive resultater og høj arbejdsglæde i deres teams. Spar en formue på fysiske kurser og slip for at undvære jeres ledere på kontoret flere dage i træk.

1.000+ virksomheder bruger allerede GoLearn

EFTERUDDANNER SIG I FRITIDEN

Ledere har ikke tid til at tage på fysiske kurser

Alle ved efteruddannelse er vigtigt. Mange ledere kæmper imidlertid med at finde tiden til at få det gjort: Faktisk siger hele 68% af ansatte, at de foretrækker at få læring uden at forlade kontoret.

Vores online kurser er delt op i korte videoer, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Alligevel bliver hele 31 % af alle online kurser på GoLearn set uden for almindelig kontortid, hvilket er en ekstra fordel for virksomheden.

ONLINE VÆRKTØJSKASSE

Lad Danmarks førende eksperter træne dine ledere

Slut med at skulle undvære dine ledere på kontoret flere dage i træk. Lad i stedet dit lederteam få undervisning af landets 20 førende eksperter på kontoret, i toget eller hjemme i sofaen. Hver leder kan selv udvælge præcist de videoer, der er relevante for deres aktuelle ledelsesopgave.

Uanset om man vil lære at brænde bedre igennem, håndtere konflikter eller skabe arbejdsglæde i sit team, har vi et inspirerende online kursus – både for den nye og den erfarne leder.

Se oversigten over vores online kurser

LANGT BILLIGERE END FYSISKE KURSER

Højt fagligt niveau. Attraktive priser.

For langt under prisen på blot en enkelt kursusdag, får lederen adgang til samtlige nuværende og kommende ledelseskurser.

Det lave omkostningsniveau gør det muligt at opkvalificere samtlige ledere i organisationen – og ikke blot medarbejdere, der er nye i lederrollen.

Priser fra kun 95 kr. månedligt pr. bruger

SCORM KOMPATIBLE KURSER

Implementér vores kurser i virksomhedens LMS (eller brug vores)

Vælger I GoLearn, får alle jeres ledere blot et login til golearn.dk. Så kan de frit tilgå alle kurserne fra en valgfri mobil, tablet eller computer.

Alle vores onlinekurser er imidlertid SCORM-kompatible. Det betyder, at hvis I selv har et LMS (Learning Management System) såsom Eloomi eller Conzentrate, kan I enkelt importere alle vores online kurser og i stedet lade jeres organisation tilgå kurserne på jeres egen platform.

Lad CfL og GoLearn træne dine ledere

CfL er Danmarks største ledelseshus. Udover at undervise og rådgive en lang række prominente virksomheder, forsker CfL intenst i hvordan man bedst skaber exceptionelle ledere og organisationer.

Det kommer din organisation til gode som medlem hos GoLearn. Flere af vores online ledelseskurser er nemlig produceret i tæt samarbejde med CfL, eksempelvis vores kursus i “Den vanskelige samtale”.

GRATIS DEMO KONTO

Prøv vores ledelseskurser

Har du lyst til at teste vores kurser og se, om de kunne være relevante for din organisation? Få en gratis demokonto her og få fri adgang til alle vores ledelseskurser.

PRISER

Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen ovenfor eller kontakt os uforpligtende.

Tlf.  70 60 55 58
(mandag – fredag 9-17)

VORES UNDERVISERE

Mød Danmarks førende ledelseseksperter