GRATIS ADGANG FOR HELE VIRKSOMHEDEN

Gratis online kurser for Athenas' kunder

GoLearn tilbyder en håndsrækning til Athenas' kunder, der er ramt af corona-krisen. Lige nu kan du give hele din virksomhed gratis adgang til to online kurser. Det første er et grundkursus i Microsoft Teams, som gør hjemmearbejdet meget nemmere - og det andet er et kursus i distanceledelse udviklet specifikt til de nye udfordringer i forbindelse med corona-krisen.
Kursus i distanceledelse
Kursus i Microsoft Teams
Læs mere om kurserne nedenfor og tilmeld din virksomhed gratis og udforpligtende.
EKSKLUSIVT

Giv alle ledere og medarbejdere gratis adgang til følgende kurser

Udfyld formularen nedenfor og giv hele virksomheden adgang til de to online kurser. Efter oprettelse kan medarbejderne logge ind på GoLearn og se kurserne.

Online kursus i distanceledelse

Lars Petersen • 11 videoletioner • 30 minutter

Hvordan er du leder for et remote team? Hvordan får i løftet de daglige opgaver og sikrer, at I stadig er effektive som et team, når de fleste af dine medarbejdere er nødsaget til at arbejde hjemme?

I dette kursus kan du finde svar på mange af de spørgsmål, en uerfaren distanceleder stiller sig selv i disse dage + en klar guide til, hvad du skal have styr på med det samme, og hvordan du forholder dig i den kommende periode, hvor næsten al samarbejde skal foregå online.

Giv hele din virksomhed gratis adgang ved at udfylde formularen nedenfor

Link til kurset

Online kursus i Microsoft Teams

Frank Jensen • 13 videoletioner • 60 minutter

Vil du have en grundig introduktion til Microsoft Offices samarbejdsunivers, Microsoft Teams, så er dette kursus til dig.

I kurset her får du nemlig den komplette guide til, hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere i Teams, der både rummer mulighederne for chat, videoopkald, skærmdeling og samarbejde om og i Office-dokumenter.

Giv hele din virksomhed gratis adgang ved at udfylde formularen nedenfor

Link til kurset

KUN FOR ATHENAS' KUNDER

100% uforpligtende

- Dette "tilbud" er ment som en gratis og uforpligtende håndrækning til Athenas' kunder i denne svære tid.
- Gratis kurserne er målrettet HR, IT eller anden funktion, der kan give adgang til alle virksomhedens ansatte. Af kapacitetsmæssige årsager er dette tilbud ikke for enkelt brugere, fordi det tager os lige så lang tid at oprette en virksomhed med 1.000 ansatte, som en enkelt bruger.
- Virksomhedens medarbejdere og ledere bliver ikke tilmeldt nyhedsbrev el.lign.
- I vil have adgang til kurserne 3 måneder. Ønsker i forlængelse, så kontakt os gerne.
- Efter udfyldelse af formularen kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at oprette det antal brugere, du har behov for.
- Vi håber, at de to kurser vil hjælpe jer med at komme godt og sikkert igennem corona-krisen.
TILMELD HER

Giv din virksomhed adgang nu

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på at give dine medarbejdere adgang hurtigst muligt. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7060-5558 eller på kontakt@golearn.dk

E-mailen anført ovenfor bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev med kommende online kurser. Kan afmeldes med to klik og der vil aldrig blive fremsendt SPAM. Virksomhedens medarbejdere bliver ikke tilmeldt nyhedsbrevet!

Udvalgte virksomheder, der anvender GoLearn: