VIRKSOMHEDSCASE

Plesner

  • Effektiv applikationstræning i Office 365 
  • Afspiller online kurserne i eget LMS
  • Mere fleksibilitet til deres travle medarbejdere
  • Fantastisk kvalitet
  • Hjælper medarbejderne med at løse konkrete udfordringer, som de møder i deres daglige arbejde 
ANTAL BRUGERE

450

Plesner ønskede at tilbyde applikationstræning i Office 365 til deres medarbejdere, så de kunne blive opkvalificeret og arbejde mere effektivt i programmerne.

Plesner havde dog udfordringer med at tilbyde fysiske kurser til deres medarbejdere, da de har lange og travle arbejdsdage, og derfor var det svært finde tid i deres kalender til at tage en hel arbejdsdag ud.  

Plesner valgte GoLearn, fordi medarbejderne kan se online kurserne, når og hvor det passer dem. Kurserne er også opdelt i små, overskuelige videolektioner, som gør det let for Plesners medarbejdere at tilpasse det til deres travle hverdag. 

HAR KØBT ADGANG TIL
plesner
plesner RIGTIGT

”Vores medarbejdere har en travl hverdag og kan sjældent udtage en hel arbejdsdag til at tage på kursus. Derfor søgte vi en mere fleksibel måde, de kunne efteruddanne sig på, og vi valgte GoLearn, fordi kurserne har en fantastisk kvalitet og kan tages i spiselige bidder, når det passer ind i hverdagen.”

”Vi bruger GoLearn, fordi kurserne tager afsæt i nogle konkrete opgaver og udfordringer, som vores medarbejdere møder i deres daglige arbejde i Microsoft Office-programmerne – og er ikke bare en a til z gennemgang af programmerne.”

kasper miller

Senior IT-projektleder, Plesner

Kasper Miller

TEST VORES ONLINE KURSER I RO OG MAG